To je namanja stvar sta je problem na 23ku ako mene pitas ali hajdeprovokator пише: ↑23 Мај 2023, 21:37 Ne znam kakav vi osecaj imate ali iz godine u godinu igrajuci fm pocela je da mi bode oci jedna stvar.....u srbiji vecito pada kisa....zaluta po neki suncan dan na leto ili ranu jesen ali snega i sunca najmanje ima (mislim da snega i nema)... kao da igram ligu novog zelanda![]()
NIsam jos primetio, mada to ako nemas nize lige da ti licno igra roberto carlos mislim da bi tesko usli u prvu ligu, to ide po nekoj reputaciji i rezultatima iz kupa i jos neka kalkulacija kako ulaze gore.dark warrior™ пише: ↑28 Мај 2023, 14:41 Dali do sad imao neko da je Teleoptik usao u Prvu ligu kako bi mogli mlade igrace da igraju.
naravno, samo se malo salim....mislio sam uopsteno na zadnjih 5 fm igrica sve vise kise u nasoj ligi....dark warrior™ пише: ↑24 Мај 2023, 17:40To je namanja stvar sta je problem na 23ku ako mene pitas ali hajdeprovokator пише: ↑23 Мај 2023, 21:37 Ne znam kakav vi osecaj imate ali iz godine u godinu igrajuci fm pocela je da mi bode oci jedna stvar.....u srbiji vecito pada kisa....zaluta po neki suncan dan na leto ili ranu jesen ali snega i sunca najmanje ima (mislim da snega i nema)... kao da igram ligu novog zelanda![]()
![]()