Povratak Hajduk Kule

Podelite sa nama vaše priče, karijere, avanture.
MachetaSRB
Newgen
Поруке: 19
Придружен: 16 Јул 2019, 00:51
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1
Mood:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times
Status: Није на вези

Povratak Hajduk Kule

Порука од MachetaSRB »

Istorija FK Hajduk Kula: FК Hajduk 1912 je srpski fudbalski klub iz Кule, osnovan 1912. godine. Igra na Stadionu „Milan Sredanović“, kapaciteta 6.000 gledalaca.Na sednici održanoj 30. jula 2013. uprava kluba je donela konačnu odluku da zbog loše finansijske situacije istupi iz Superligi Srbije i raspusti svoju prvu ekipu.
OFК Hajduk je sebe smatrao legitimnim naslednikom FК Hajduk, pošto su svi članovi uprave, omladinske škole, Službe za odnose sa javnošću prešli u novoosnovani klub. OFК Hajduk je preuzeo i klupske boje, simbole, pomoćne terene i stadion fk Hajduk. OFК Hajduk je prestao da postoji nakon sezone 2015/16. Sezone 2018/19. dolazi do spajanja ugašenog kluba FК Hajduk 1912 i FК Odžaci iz Odžaka klub počinje da se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina.
Stanje FK Hajduka na tabeli Srpske Lige Vojvodine: Слика
Hajduk je poslednji na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova,međutim opstanak je i dalje realan i nadam se da će uspeti da ga izbore.
  • Moja biografija:
Слика
Situacija u FM-u :
  • Očekivanja:
Očekivanja su opstanak u ligi, što je sa 16 igrača u timu i slabom finansijskom situacijom pravi izazov ali daću sve od sebe.
  • Tim i taktika:
Na raspolaganju imam 16 igrača i svima ističe ugovor sledeće godine . Plan je da se prodaju Laćarak i Matijević i da se igrački kadar popuni pozajmljenim igračina za džabe naravno.
Слика
Taktika koju ću koristiti je 4-2-3-1
Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM22 Menadžerska soba”