FK Mladost Turija 2

Vaše priče, izveštaji ili čista mašta o igranju Football Managera
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

FK Mladost Turija 2

Порука од Pierre16 »

Ista meta isto odstojanje, prosli put su me omeli tehnicki detalji, ovaj put sam preduzeo mere da do toga ne dodje. Opet smo u Turiji i pratimo razvoj Omladinske skole fudbala i celokupnog FK Mladost.
FK MLADOST TURIJA
SEZONA 2017/2018
Слика
Sezona je zavrsena na zadovoljavajucem 6 mestu. Prvi deo sezone je bio los, u jednom momentu smo se nalazili cak u zoni ispadanja, ali pocetkom prolecnog dela sezone dosli su i bolji rezultati, vezano je 7 pobeda cime smo i zvanicno obezbedili opstanak u ligi. Tokom sezone koristili smo dve formacije 4-3-3 i .4-1-4-1. Na kraju sezone sezone napustila su nas dva najbolja igraca Dusan Jovic i Dejan Savovic, koji nisu hteli da produze ugovore sa nama. Tako da od naredne sezone nemam prevelika ocekivanja, bio bih zadovoljan kada bi ponovili igre iz ove.
U Kupu FS Vojvodina, u kome nemamo nikakve ambicije, takmicenje smo zavrsili u prvom kolu.

Najistaknutiji pojedinci:
Dusan Jovic – najbolji igrac ekipe, kapitenski je odigrao ovu sezonu, najbolji asistent ekipe sa 12 asistencija, cemu je jos pridodao i 18 golova, dovoljno govori o njegovoj igri ove sezone. Definitivno ce nam nedostajati.
Dejan Savovic – najbolji strelac ekipe sa 27 golova, dok je u sampionatu podelio prvo mesto na listi strelaca. Ni njega nece sledece sezone biti u ekipi.
Vujadin Milisavljevic - dobra sezona iza njega, ne tako sjajna kao ove dvojice iznad njega, ali sa 7 golova i 3 asistencije, kao i mnostvo oduzetih lopti i zapocetih napada, svrstavaju ga u tri najbolja igraca ekipe. (skrin je iz Januara 2019. god.)

Youth intake 2018
Petar Milic – fantastican igrac, odigao je 14 meceva zabelezio 8 golova i isto toiko asistencija, od njega se ocekuje da u nardnoj sezoni bude lider ove ekipe na terenu
Dino Olah – centralni vezni fudbaler, koji je dobijao sansu sa kupe, solidno je odigrao, sledece sezone ga ocekuje isti satus u ekipi.
Ivan Vuckovic – jos jedan vezni fudbaler, sasvi solidan, opcija vise u veznm redu.
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

FK MLADOST TURIJA
SEZONA 2018/2019
Слика

Teska sezona iza nas, od sjaja do ocaja i nazad. Pocelo je lose, najbolji nas igrac Milic se povredio pred pocetak sezone na 4 meseca, Milisavljevic na 3 meseca. Mada i pored ovog pocetak sezone odlican, prva 4 meca bez poraza, a nakon toga sok i agonija od 6 poraza. Pred kraj jesenjeg dela kada su se Milic i Milisavljevic vratili u tim zaigrali smo bolje i u 5 meceva belezimo 4 pobede i poraz. Prolecni deo pocetak los, opet bez Milica 4 nedelje zbog povrede, posle toga toplo-hladno i na kraju 9. meseto. Sve u svemu losija sezona nego prethodna, mada i ekipa je odlascima Savovica i Jovica dosta izgubila na kvalitetu.
U kupu FS Vojvodine ista prica kao i prosle sezone.
I predsednik kluba je odobrio sredstva za ulaganje u buducnost kluba , a i menadzer ce na skolovanje .

Najistaknutiji pojedinci:
Petar Milic – da nije bilo povreda, sigurno bi i njegov ucinak bio mnogo bolji, kao i ucinak same ekipe. Definitivno najbolji nas igrac, videla se ogromna razlika u igri kada je on prisutan i kada njega nema. Samo da ga naredne sezone obidju povrede.
Selim Galic – dobra sezona za njega, 17 golova, 5 asistencija, opravdao je ocekivanja.
Vujadin Milisavljevic – jos jedna dobra sezona za njega, da nije bilo povede mozda bi bila i bolja. Pouzdn igrac.

Youth intake 2019
Veljko Janicijevic – najbolji igrac u ovoj generaciji, od naredne sezone ce dobiti sansu da igra jer smo ostali bez prvog golmana.
Danijel Osmajic – debitovao je za prvi tim in a debiju postigao dva gola. U sustini jos jedan dobar veznjak za nase uslove.
Goran Gasic – dobio je sansu u prvoj ekipi, jer nemamo napadaca koji moze da postigne pogotak, Gale je postigao 2 komada na 6 meceva. I dalje nemamo napadaca, tako da ce imati sansu da se bori za minute i naredne sezone.

Losa sezona iza nas, jednostavno nismo bili opasni po gol, niko nas nije nadigrao, ali jednostavno mojoj ekipi fali napadac, fali taj jedan igrac koji ce sa Milicem deliti taj teret lidera tima. Nadam se jednom takvom u narednom intake-u... :svakako: :svakako:
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

FK Mladost Turija
Sezona 2019/2020
Слика
Sa meca protiv Vrbasana


Jako los pocetak sezone, gde smo smo u prvih deset kola uzeli samo 9 bodova, nalazili se u zoni ispadanja i sve je licilo na to da ce se borba za opstanak voditi do kraja sezone. Medjutim posle razgovora sa igracima, odrzanih sastanaka, trgli smo se i u do kraja jesenjeg dela odigrali bez poraza. Prolecni deo sezone smo odigrali odlicno, i skorom 11-2-2 zavrsavamo sezonu na petom mestu na tabeli. Na kraju sezone, mozemo biti zadovoljni plasmanom, napredak u odnosu na proslu, i dobar zalog za buducnost, delujemo sve uigraniji i polako to dolazi sve na svoje. A i menadzer je polozio za nacionalnu C licencu. :yes:
I u kupu Vojvodine smo odigali bolje nego prethodne sezone, stigli smo do 4 runde.
Nasi omladinci su bili ubedljivi u svojoj grupi te su se okitili titulom sampiona.

Najistaknutiji pojedinci
Milic Petar – opet je bio nas najbolji igrac, poneo je ove sezone i kapitensku traku, na 30 meceva 14 golova i 18 asistencija, ubedljivo najbolji igrac
Dejan Brankovic – najbolji strelac ekipe
Selim Galic – na pocetku sezone totalno van forme, kasnije se i on konsolidovao, tako da zadovoljavajuca sezona

Yuth intake 2020
Vidak Cokulov – najtalentovaniji klinac ove generacije i na 12 meceva za prvu ekipu je pokazao da se na njega moze ozbiljno racunati u buducnosti
Srdjan Spasic – talentovano desno krilo, nemamo veliku alternative za Galica, pa ce u narednoj sezoni mozda i za njega biti neki minut
Djordje Crnojacki – levo kilo, moze nesto od njega i biti, za sada treca opcija
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

FK MLADOST TURIJA
SEZONA 2020/2021

Слика
Dobar pocetak sezone, doduse posle uvodnog poraza, nakon cega smo vezali 8 meceva bez poraza, bili u samom vrhu tabele,kraj jesenjeg dela i slabija forma su nas izbacili iz borbe za visi rang. Na pocetku prolecnog dela nastavljamo sa igrama toplo hladno, gde se svo vreme vrtimo izmedju 3 i 5 pozicije, da bi na kraju sa 6 vezanih pobeda zauzeli konacnu 4 poziciju. Prva sezona sa kojom mogu da budem zadovoljan, konstantno smo bili u vrhu, cak jedno kratko vreme bili i u ravnopravnoj borbi za prvu poziciju. Nastavljamo sa sve boljim i boljim igrama iz sezone u sezonu, i naredne se nadam da mozemo duze da istrajemo u borbi za vrh.
Ove godine je obelezen jubilej moj 100. mec na klupi Turije.
U Kupu FS Vojvodina smo imali zapazen nastup, stigli smo do cetvrtfinala gde nas je deklasirala Indjija.

Najistaknutiji pojedinci:
Petar Milic – jednostavno nas najbolji igrac i ove sezone je to pokazao na 27 meceva ostvario dabl-dabl sa 17 golova i 12 asistencija
Selim Galic – nastavlja sa odlicnim igrama, uz Milica lider ove ekipe, ove sezone njegov dabl-dabl glasi sjajnih 20 asistencija i 14 golova
Dimitrije Davidovic – 12 golova za njega, malo neocekivano je dosao do mesta prvog napadaca, ali iskoristio na najbolji nacin.

Youth intake 2021
Milan Zivkovic – najbolji izdanak ove generacije, sjajan vezni fudbaler za nase uslove.
Mustafa Zeric – novi rezervni golman
Mitar Kuntic – moze od njega biti sasvim pristojan napadac, jos kada bi mu composure porasatao za koju ocenu
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

FK MLADOST TURIJA
SEZONA 2021/2022
Слика
Slavilo se....
Konacno , posle pet sezona na klupi Mladosti, plasirali smo se rang vise. Sjajna sezona iza nas, konacno smo odiglai bez oscilacija, bez glupavo izgubljenih bodova. Prvi deo sezone sjajan sa samo dva poraza i 13 pobeda, prva pozicija. Kako smo zavrsili prvi deo sezone, tako smo nastavili u i nastavku sampionata, gde smo do pretposlednjeg kola vodili bitku sa gradskim rivalom za prvo mesto, koje smo overilu u pretposlednjem kolu, a samim tim i plasma u Srpsku ligu grupa Vojvodina. U Kupu FS Vojvodina smo stigli do 3. kola, gde nas izbacio Zrenjaninski Radnicki.
Jedina "losa" vest ove sezone je potpisivanje ugovora Milica sa Radnickim iz Pirota, koji se na kraju od dresa Turije oprostio kao njen najbolji igrac, kao i osvajanjem Vojvodjanske lige.
Na kraju sezone smo nastavili da napredujemo i van terena, a i menadzer je krenuo na polaganje za Nacionalnu B licencu.

Najistaknutiji pojedinci:
Petar Milic – jednostano najbolji, 23 gola i 19 asistencija, njegov odlazak je veliki gubitak za ovu ekipu
Selim Galic – 17 golova i asistencija, fenomenalna njegova sezona, drzi visok nivo igara iz prethodnih sezona, sjajan igrac
Dimitrije Davidovic – najbolji strelac ekipe i prevenstva sa 30 golova
A evo i najboljih igraca u prethodnih 5 sezona koji su nosili dres Mladosti.

Youth intake 2022
Jovan Todorovic – dobar zadnji vezni igrac, naredne sezone sigurno ce dobiti sansu u njegaa polazem najvece nade iz ove generacije.
Dusko Bugarin – kazu pomocnici da je najtalentovaniji u generaciji, videcemo, dobice sansu
Goran Stevic – fali nam stopera…

Da se nakon pet sezona na kratko sa nizeligaskih terena Srbije preselimo na evropsku i svetsku scenu, i da vidimo sta se tamo desava.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times
Status: Није на вези

Порука од Gagi »

Bravo majstore, samo cepaj.
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

FK MLADOST TURIJA
SEZONA 2022/2023
Слика
Plasman u Srpsku ligu privukao je i nove likove spremne da udju u klub sa svojiim kapitalom, tako da je tokom jula i Januara , bilo kandidata za novog predsednika, da bi na kraju sezone konacno i doslo do smene na mestu prvog coveka kluba. Ova smena nije imala nikakvog uticaja na sam klub, novi sef je ulozio u klub cak 1.000 evropskih novcanica. Dok je u septembru menadzer polozio za B licencu . Sama sezona teska, svo vreme smo se nalazili u zoni ispadanja ili tik iznad nje. Na kraju 13. pozicija i uz povoljnu okolnost da je iz Prve lige ispala jedna ekipa u Srpsku ligu grupa Vojvodina, izborili opstanak. U nasoj igri se osetilo odsustvo najboljeg igaca Milica, jednostavno nije imao ko da povuce ekipu, da svojim individualnim kvalitetom donese prevagu na nasu stanu. U narednoj sezoni ne ocekujem veci pomak na tabeli, bio bih zadovoljan kada bi bar na vreme obezbedili opstanak.
U Kupu FS Vojvodine, slobodni smo bili u prvoj rundi, dok nam je kranji cilj bilo trece kolo, gde smo porazeni od gradskog rivala.
Nas tim do 19 godina napravio je odlican rezultat u Kupu Srbije gde su stigli do polufinala, dok su u cetvrtfinalu savladali Partizan. Nakon uspeha u kupu, nasi omladinci su lagano osvojili prvo mesto u sampionatu.

Najistaknutiji pojedinci:
Selim Galic – najbolji asistent. Nije ni senka onog igraca od prosle sezone, kada su on, Davidovic i Milic cinili strasan trio u napadu.
Dimitrije Davidovic – najbolji strelac ekipe…vazi sve kao i za Galica….
Milan Zivkovic – solidna sezona iza njega, dobio je sansu i iskoristio na pravi nacin…sve se nadam d ace on biti taj novi Milic….

Youth intake 2023
Miljan Djokic – po proceni mojih saradnika najtalentovaniji u svojoj klasi…nije bas da se slazemo u toj proceni, ali vreme ce pokazati.
Milenko Nesovic – moze od njega biti dobar zadnji vezni za sezonu-dve….
Dejan Pantic – moj favorit...da popravi dribbling i kretnju bez lopte i bombona…
Pierre16
Newgen
Поруке: 34
Придружен: 23 Нов 2010, 16:21
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times
Status: Није на вези

Порука од Pierre16 »

I posle 26 godina na klupi osvojen je po prvi put u istoriji Kup Srbije
Слика :ole: :winner: :winner:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadžerska soba 17/18”