PES 16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
ajde sa mnom, it01, znaćeš pass
1-1 s kajzerom
1-1 s kajzerom
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
mogao sam te i pobediti, samo da je Isgrov dao ono, J***m mu dete. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- shirajzl
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1605
- Придружен: 29 Авг 2011, 23:57
- Место: Hrvatska
Zele, exploitaš engine.
Znaš da se lopta nakon set pieces uvijek odbija napadaču i onda samo gruvaš slobodnjake ako treba i iz mrtvog kuta...
No, kakva tri idiotska gola sam sad primio od zeleta, mislim da je dosta pesa za danas.
No, kakva tri idiotska gola sam sad primio od zeleta, mislim da je dosta pesa za danas.
Последње учитавање од shirajzl дана 09 Окт 2015, 15:18, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
uf, imao sam sreće, golman me izvukao kod 1-1, dva kata ti je skinuo, uvek je s nama ovako tvrdo
kod drugog gola sam hteo da centriram, čak sam i krug pristunuo, ali govno šutnulo, kako je lopta došla do gola, ne znam
kod drugog gola sam hteo da centriram, čak sam i krug pristunuo, ali govno šutnulo, kako je lopta došla do gola, ne znam
Последње учитавање од zele дана 09 Окт 2015, 15:19, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- shirajzl
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1605
- Придружен: 29 Авг 2011, 23:57
- Место: Hrvatska
Ajmo sad grupa A ovako ažurno večeras, da to ide.
Nikad nisam sudjelovao na nekim forumskim natjecanjima kao ovo, ali ponekad sam gledao sa strane i prečesto se cijela stvar razvodni i razvuče.
Ove grupe, recimo, to se odigra za 2-3 dana maksimalno, samo treba volje. Ako se nastavi ovako kako krenusmo, bit će odlično.
Nikad nisam sudjelovao na nekim forumskim natjecanjima kao ovo, ali ponekad sam gledao sa strane i prečesto se cijela stvar razvodni i razvuče.
Ove grupe, recimo, to se odigra za 2-3 dana maksimalno, samo treba volje. Ako se nastavi ovako kako krenusmo, bit će odlično.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja sam kontao da će finale biti u nedelju uveče, eventualno ponedeljak, svi smo u suštini tu, jedino dusandodic i stepa nisu redovni, poslao sam im pp, ako se ne jave, službeni i to je to, ići će ovo brzo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
ja sam tu, samo da nešto pojedem, 10-15 minuta, idi na prvi italijanski server, zele0026 password je 0026
Последње учитавање од zele дана 09 Окт 2015, 15:50, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager