Zenit Časlav - Youth Academy Challenge

Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Zenit Časlav - Youth Academy Challenge

Порука од bubi.ue »

Слика
Počeh i ja ovo u isto vreme kad i Tomić i Soči, al nisam hteo da otvaram temu dok ne odmaknem malo. Pošto ja ipak ne mogu da prelazim tako brzo sezone kao i oni, a i kraće mi traju sejvovi, umesto u engleskoj, ja sam krenuo iz druge lige češke. Odsimulirao sam jednu sezonu i u izboru od 2 kluba, izbor je pao na FK Zenit Časlav, ili kako u FM-u piše, samo FK Časlav.
Слика
Odmah sam upravi stavio do znanja da hoću da veliki broj igrača poniklih u klubu igra u prvom timu. Nakon toga sam uspeo da izborim bolji Junior Coaching, a krenuo i da učim za najnižu licencu.

Ono što je verovatno i najvažnije u ovim sejvovima, uslovi kluba, koji su, očekivano, poprilično bedni:
Слика
Što se tiče ekipe, svi su pod amaterskim ugovorima, iako je profesionalni klub. Tri igrača se penzionišu na kraju sezone. Od osoblja smo tu predsednik kluba, DoF, head physio i ja, asistenta nemam na početku, pa vam ne mogu ni pokazati koliko su igrači otprilike kvalitetni uz pomoć zvezdica. Uglavnom, najveći problem je na sredini, imam jednog DM-a, i 2 MC-a (bukvalno), DM ima 32 godine, ova dvojica su regeni iz simulirane sezone i imaju po 15 godina. Da ne dužim previše..
Слика
Finansije na početku odlične, balans 1,3M u plusu. Sledeći apdejt sa kraja prve sezone. :cheers:
Последње учитавање од bubi.ue дана 04 Авг 2015, 11:42, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
citizen
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1805
Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
Место: Srbobran
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од citizen »

Srećno.

Zapalo mi za oko, sa prvog SS-a:

Hot prospect - None :winner:
Последње учитавање од citizen дана 04 Авг 2015, 11:44, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Kraj prve sezone

Mnogo teška prva sezona, borili smo se do poslednjeg kola i jedva izborili opstanak. Na kraju završili kao 13. Naprimali smo se svakakvih golova, neretko sam bio u situaciji da ne znam da li da se smejem il da plačem. Na kraju sezone bili smo tim sa ubedljivo najviše primljenih golova, pa je samo solidna efikasnost u napadu "kriva" za to što smo ipak opstali u 2. ligi.

Слика
Слика

I u kupu smo bili očajni, gol u 92. minutu nas je spasao blamaže i ispadanja od niželigaša. Viktoria Žižkov se kasnije pokazala kao prejak protivnik za trenutni tim Časlava.

Слика

Od igrača se izdvojio jedan kojeg da nije bilo, verovatno bi bili zakucani za poslednje mesto na tabeli. David Fikejz je taj jedan, sezonu je završio kao najbolji strelac lige sa 19 pogodaka. Pokazao je da je definitivno klasa za ovu ligu, i nijedan drugi napadač u ligi mu nije bio ni blizu.

Слика

Jut intejk je bio sasvim zadovoljavajaći. Pojavilo se par sasvim solidnih talenata. Ipak jedini koji je dobio priliku da zaigra za prvi tim je Tomaš Zavadil. Upisao je 7 nastupa, nažalost još uvek nije uspeo da postigne svoj prvenac, ali ima vremena za to. Od ostalih koji su vredni pomena, tu su Jiri Vana, Kamil Belak i Stepan Zelenka.

Zbog plusa na početku i sredini sezone, uspeo sam da položim za najnižu licencu, a uskoro bi trebalo da dobijem i nacionalnu B. Takođe uspeo sam 2 puta da povećam "Junior Coaching", i da ugovorim poboljšanje trening i omladinskog centra. Nažalost, do kraja sezone balans je otišao u minus, tako da je otkazana nadogradnja oba centra.

To je sve za ovu prvu sezonu, pozitivna stvar je što ne može gore od ovoga.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Kraj druge sezone

Druga sezona neuporedivo bolja. Na početku sezone smo prešli sa 4-1(DM)-1(MC)-2(AMRL)-2 na meni omiljenu 4-5-1. Razlika neverovatna, 61 primljen gol prošle sezone smo uspeli da svedemo na samo 32! Što je takođe bitno, napad nije trpeo zbog toga, pa smo postigli samo 2 gola manje nego u prvoj sezoni. Jedno vreme smo bili i prvi na tabeli, ali na kraju, završili tek 7. Mislim da smo zaslužili više od jednakog broja pobeda i poraza što govori gol razlika od +11. Sve u svemu evo tabele i utakmica:

Слика
Слика

I u kupu je bilo bolje nego prošle sezone, nažalost u 3. rundi smo naleteli na trenutno drugi po jačini klub Češke, tako da dalje nismo mogli.

Слика

Kao što možete pretpostaviti, svi igrači su odigrali dosta bolje u ovoj sezoni. Fikejz je ponovo najbolji strelac lige ali ovog puta sa 5 golova manje - 14. Pored njega moram izdvojiti sva 3 regena iz simulirane sezone - Jindrih Masek, Daniel Večera :zelenko: i Jiri Krasa.

Слика

Jut intejk (slika uzeta na kraju sezone pa je nekima već i skočila koja ocena)

Jan Hendrih - Ima kul ocene za štopera i ni za šta drugo, ali je problem što je visok tek 177cm.

Emanuel Čeh - Operisan od bilo kakvog driblinga, centaršuta, jedva može da doda loptu do čoveka pored njega.

Martin Cisar - Preslikan bek od ovog iznad, jedino što ovaj trči pored desne aut linije.

Jaroslav Hajek - Kažu da nema ništa poseban potencijal, da će jedva biti dobar i za ovu drugu ligu Češke, al videćemo. Ima obećavajuće neke ocene, determinejšn i vrk rejt ima predrkan, polažem nade u njega.

Nastavio sam sa polaganjem licenci, trenutno učim za najnižu kontinentalnu. Uprava opet otkazala nadogradnju oba centra, sve po starom.

Ipak sezonu je obeležilo nešto što i dalje ne mogu da prežalim, odlazak možda i najtalentovanijeg igrača iz prvog jut intejka - Kamila Belaka. Ljudi mi poslali 3 ponude, ja odbijao lagano, ali pošto je bio pod jut ugovorom, uzeli su ga na "aproač tu sajn". Poludeo sam načisto, čak mislio i da prekinem sa sejvom, al nastavih nekako..

Od sledeće sezone pišem 2 puta, jedan kratak apdejt sa jut intejka i posle još jedan sa kraja sezone. :poz:
Последње учитавање од bubi.ue дана 11 Авг 2015, 23:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Jut intejk (3. sezona)

Слика

Bez ikakve dileme najbolja generacija izbačena u skorijoj istoriji Časlava. Dobili smo 3 igrača koji će od početka biti jako bitni, pa da vam ih predstavim (uz nadu da ovo iko i prati :zelenko: ):

- Jaroslav Havranek - Kao i u prošloj sezoni, najperspektivniji igrač u generaciji je štoper. Tako da sad već imam tandem centralnih bekova za naredni period i što se tiče tog dela tima, potpuno sam bezbrižan.

- Kristof Zavadil - Prvi defanzivni igrač sredine terena kojeg sam dobio a da vredi nešto. Imao sam jednog lika samo koji može da igra DM-a (taj inače ima 34 godine i povređuje se svaku drugu tekmu), tako da ne mogu ni da opišem koliko sam čekao na ovakvog igrača. Moraće da se poradi na par ocena, ali svakako biće jedan od nosioca defanzive Časlava u narednim sezonama.

- Tomaš Havel - Definitivno ima potencijala da bude standardan golman u prvoj ligi Češke. Ima savršene ocene za svoje godine, neka sve narastu za još 3-4 brojke na gore i biću prezadovoljan. Jedina slabija ocena je branjenje 1 na 1 situacija, al se nadam da će se predvodnici ove i prošle generacije na štoperskim pozicijama potruditi da takvih situacija ne bude previše.

To bi bilo to, slike ostalih neću da postavljam, jer bi ispali smešni pored ove trojice. Ima tu još par igrača koji bi mogli da budu bekapovi ako se solidno razviju, ali ništa više od toga. U svakom slučaju ne mogu biti zadovoljniji ovogodišnjim jut intejkom, dobio sam 3 igrača za prvu postavu za narednih ko zna koliko sezona. :fanman:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”