FK Vojvodina 15/16
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Pa nije baš tako. Partizan je dočekivao Totenhem zadnje sezone od ozbiljnijih (a ozbiljniji su od Sampe) i bilo je 0:0.
Ako prođemo rumune biće tu još bar protivnik ozbiljan (ako ne uđemo u LŠ) ili tri (ako uđemo u LŠ).
Mada Sampa je i preozbiljna za Vošu. Nadam se da će izvući dobar rezultat.
Ako prođemo rumune biće tu još bar protivnik ozbiljan (ako ne uđemo u LŠ) ili tri (ako uđemo u LŠ).
Mada Sampa je i preozbiljna za Vošu. Nadam se da će izvući dobar rezultat.
Последње учитавање од Sloba дана 23 Јул 2015, 23:37, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Pa ne znam ja brate. Napisao je "skorije". To može biti period i do oko 5-6 godina maksimum.луди пише:Mislio je ove sezone.
Последње учитавање од Sloba дана 24 Јул 2015, 00:49, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
Nema veze sa vezom. Vuković je bio jedno vreme u Vojvodini sa samo jednom namerom, da otkupi prava na sve talentovane igrače i da ih posle prodaje i uzima sav novac sebi. Nije mu to uspelo i sad naravno da plasira laži u novine. A kako smo mi zemlja skandala, rijalitija i starleta, novinari su jedva dočekali da objave jednu ovakvu vest.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
znaci ovo sve je samo, kako se kaze mlacenje prazne slame...ok, hvala na informaciji, ima svugde goveda koji seprave vazni da zarade pet minuta neke tzv. slavecitizen пише:Nema veze sa vezom. Vuković je bio jedno vreme u Vojvodini sa samo jednom namerom, da otkupi prava na sve talentovane igrače i da ih posle prodaje i uzima sav novac sebi. Nije mu to uspelo i sad naravno da plasira laži u novine. A kako smo mi zemlja skandala, rijalitija i starleta, novinari su jedva dočekali da objave jednu ovakvu vest.
-
Sloba
- Global Moderator
Ajmo sad malo realnosti. Bez potcenjivanja "manjih". Čak bi mi bilo drago da pruže jak otpor i Partizanu. Gotivna ta Surdulica. Insistirali da se igra u Surdulici protiv Zvezde i Partizana.
A ne znam čemu od velikih potcenjivanje kada igraju sa novajlijama u ligi.
Ali sigurno će Voša na kraju biti u top 4-5 ekipa.
A ne znam čemu od velikih potcenjivanje kada igraju sa novajlijama u ligi.
Ali sigurno će Voša na kraju biti u top 4-5 ekipa.