Pokusavao sam i sa kratkim i direktnim dodavanjima i sa detaljnim citanjem instrukcija sa foruma, ali ne ide, imam osecaj kao da se nesto urotilo protiv mene. Ono sto ne valja je agresivnost, ne vidim je nikako, kada igrac ima loptu on kao da cupka i ide polako, cim mu neko pridje odmah je gubi, nema driblinga, nemoze da sacuva loptu, dok u odbrani moji igraci samo prate protivnika i cupkaju oko njega, nikako da mu izbiju ili oduzmu loptu, ovaj segment me jako nervira. Nema suteva iz daljine, do duse i rekao sam da ne sutaju, ali da ne dam ni jedan gol sutem sa distance, to mislim da nije normalno. Protivnik mi pretrcava odbranu, uvek prolazi lopta u prazan prostor iza mojih igraca. I tako dalje, jako sam nezadovoljan mojim ne znanjem u vezi taktika sa prethodnih par managera.

Ako je neko voljan da pomogne na bilo koji nacin, bio bih mu zahvalan, a taman mozemo i da prodiskutujemo kada je bolje koristiti direktna dodavanja, kada kratka, kada koristimo krila, a kada inside forward i slicno, cega nema na forumu a mislim da je potrebno.