Leeds United A.F.C. - The Peacocks

salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica
Status: Није на вези

Leeds United A.F.C. - The Peacocks

Порука од salel »

Leeds United Association Football Club
Слика
Leeds United Association Football Club, ili jednostavno Leeds United engleski je profesionalni fudbalski klub sa sedištem u Leedsu. Svoje domaće utakmice, još od osnivanja kluba 1919., igra na stadionu Elland Road u Beestonu. Iako je klub većinu svoje istorije i proveo pri vrhu engleskog fudbala, sezone 2007./08., nakon teških financijskih problema, prvi put se takmicio u trećem rangu engleskog fudbala.
Najuspješniji period klub je doživeo pod vodstvom trenera Dona Revia tokom 1960-ih i 1970-ih, kada su osvojili veliki broj domaćih i evropskih trofeja. Nakon Revievog odlaska na klupu engleske reprezentacije, Leeds je ispao u drugu ligu, godine 1982., te se tamo zadržao do 1990. kada ga Howard Wilkinson uvodi u FA Premier Ligu. Već dve godine kasnije Leeds je igrao i u UEFA Ligi sampiona.EPL su osvojili 3 puta,FA Kup 1,Liga kup 1 a i bio je finalista i polufinalista Lige sampiona po jedan put.

Danas je Leeds clan Championshipa.

Izazov koji Serbian FM postavlja je sledeci:

-Da sa Leeds Unitedom osvoji EPL u roku od 6 sezona.
-Imate 2 sezone bonusa za osvajanje LS.
-Uslov koji morate postovati jeste da u ekipi mogu igrati samo Englezi (moze i da je igracu to druga nacionalnost).

Da li tvrdite za sebe da ste bolji od proseka?Ako je tako isprobajte svoje mogucnosti u ovom izazovu i vratite Leeds tamo gde je nekada bio i gde mu je mesto.

Ukoliko ste kadri da prihvatite ovaj izazov,očekujemo vas u ovoj temi sa izveštajima,reportažama i komentarima.Ukoliko neko ispuni zadatak koji se očekuje,dovoljnoj e samo da pošalje ''save'' fajl nekom od administratora foruma na uvid,a svi koji učestvuju mogu diskutovati u ovoj temi i isključivo o ovom izazovu.

Nema ograničenja u broju učesnika u izazovu...prvi koji ispuni zadatak poneće titulu na forumu :winner:

SKLOPITE TIM KAKAV JE NEKADA KRASIO OVAJ CUVENI ENGLESKI KLUB.VRATITE PUT NA STAZE SLAVE I POSTANITE LEGENDARNI PAUN.

Vaš Serbian FM™
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM 11”