Kako misliš u pozadini? Kao background slike ili misliš na one slike stadiona kada gledaš informacije o klubu?Ander пише:gde je u preferences opcija da stikliram da mi se vide stadioni u pozadini? ne mogu nigde da nadjem...
(FM15) Problemi i pitanja
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
How do I Install It?Ander пише:kao background slike
Once you've downloaded it you'll be presented with a ".rar" file. Extract this file to the following location "My Documents » Sports Interactive » Football Manager 2013 » graphics".
If the "graphics" folder doesn't exist you can simply create it.
If you are asked to overwrite any files it's okay to do so.
If you're downloading packs in multiple parts make sure to have them all in the same directory and unzip part01 first. The rest should extract automatically.
Once you've done this, load up Football Manager and go to "Preferences" and then "Display & Sound". Make sure that you tick the check box on the page called "Always Reload Skin on Confirm" and un-tick then box saying "Use Skin Cache". Hit Confirm.
There should be a box that pops up saying "loading image data for the new skin". Once this is done your graphics should be working within the game.
If you want you can know go back into "Preferences" and "Display & Sound" and un-tick "Always Reload Skin on Confirm" and re-tick "Use Skin Cache". This will help the game run a bit faster.
Za ovo su potrebni paneli kojih ima u skoro svakom custom skinu.Milan2303 пише:A kad gledaš informacije o klubu?
Последње учитавање од Gagi дана 14 Јан 2015, 19:26, учитано 1 пут укупно.
Pozdrav ljudi!
Imam sledeći problem:Igram sa Radnik Rosom,završio prvu sezonu,izborio promociju u Jsl.
Sad gledam vesti,i ne verujem,Rajkovića traži Sloboda,Krasić potpisao za Napredak,Kačara traži Čuka ja probam da im ponudim ugovor,oni neće ni da čuju,odma me odbiju,a posle vidim potipasali za neke smesne pare,tipa 200 evra nedeljno!?
Jel ovo neki bug ili je do broja liga koje sam učitao?
Imam sledeći problem:Igram sa Radnik Rosom,završio prvu sezonu,izborio promociju u Jsl.
Sad gledam vesti,i ne verujem,Rajkovića traži Sloboda,Krasić potpisao za Napredak,Kačara traži Čuka ja probam da im ponudim ugovor,oni neće ni da čuju,odma me odbiju,a posle vidim potipasali za neke smesne pare,tipa 200 evra nedeljno!?
Jel ovo neki bug ili je do broja liga koje sam učitao?
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ako si učitao malo liga, tj. samo našu i možda još jednu jaču onda je do toga. Kod tebe neće da dodju zbog reputacije kluba, jebiga još moraš da "rasteš".
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- Место: Beograd
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- vignjoslav
- Assistant Manager
- Поруке: 515
- Придружен: 06 Дец 2010, 20:21
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- vignjoslav
- Assistant Manager
- Поруке: 515
- Придружен: 06 Дец 2010, 20:21
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- Džajo5
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 4111
- Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
- Место: Žilina/Padina
- Been thanked: 1 time
U teoriji da, padaš na niži nivo. E sad, na osnovu čega to ne znam, verovatno postoje neki kriterijumi(koje mi ne vidimo) i na osnovu toga. Mislim da posle nekoliko sezona moraš da padneš nivo, osim u slučaju da ne poboljšaš taj youth setup. Ujedno, poboljšanje youth setup-a je mislim jedini način kako to sprečiti.