Polusezona, prosao sam grupu LS i sa novijim timom barem 1/4 ili 1/2 ako se mogne
A 4. sezona je vec za vrh Evrope

Ma kakvi....kod mene im potreban za prvi tim kad sam hteo loan u prvoj sezoni, a za transfer 30-40m trazili ludaci, pa posle kolko godinu-dve smanjili na tih 17....al isplatice se sve to na kraju sezonezele пише:Jebote, a ja Sergeja doveo na loan, pa im ga ukrao na free.

DS_RS пише:Image
Image
Ne pamtim kad je moj igrac dao ovoliko golova
Image
Ovdje su Balanta i Romero placeni cini mi se po oko 8 m samo samo sam ostali novac dao na rate ili nakon 50 nastupa nzm. zasto ovdje ne pise ali sad kad udjem u transfer history stoji tacna cifra, vjerovatno to ide tek nakon isplate
Image
Da, LT na ovom FM-u kida! Mene Celzi redovno jebe sa tim..Gagi пише:Igram i dalje, Gagi nije sisa.
Image
Nikad gori februar, trpali su me svi redom, pogotovo oni što igraju 4-5-1 flat, nisam mogao da ih probijem, a uvek ga zavuku posle kornera. I izluđuje me long throw, znači popizdeo sam, Cardiff je imao 3-4 ccc posle toga. U k***c više sa tim. Povrede me jebale sve vreme, Emil se vratio pred poslednje kolo, a bio sam par meseci bez Sharpa... poslednji meč je odigrao krajem decembra. Sve u svemu, blah. Moglo je bolje, ali jbg, nisam imao sreće. Sledi totalni rebuilding. Raduju igre ovog Paragvajca, Montenegra, možda ga otkupim na kraju.
stats:
Image
Image
sve u svemu, podosta pičaka imam, moram ih oterati.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eGCp8d8n90U[/youtube]
Odakle ti svega ti 100M za transfere na pola 3. sezone?Luksha95 пише:Ma kakvi....kod mene im potreban za prvi tim kad sam hteo loan u prvoj sezoni, a za transfer 30-40m trazili ludaci, pa posle kolko godinu-dve smanjili na tih 17....al isplatice se sve to na kraju sezone Sad imam 14.000 u budzetu posle onoga

Uprava predvidja da cemo od LS dobiti bar 15M, sto znaci da ce pokriti trenutni minus. Ako finansije nastave pad, imam koga da prodam.tanke14 пише:The Rock, rece mi Gagi da je bankrot ako sponzorstva i nagrade lige ne mogu da pokriju taj dug na kraju sezone...