Od kaljuge do tepiha!

Закључано
Корисников грб
brchakh
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 14 Нов 2014, 17:40
Место: Brcko
Status: Није на вези

Od kaljuge do tepiha!

Порука од brchakh »

Evo da i ja počnem :ole:
Inače ovo mi je prvi put ikada da pišem story, pa nemojte zamjeriti ako bude grešaka!
Subota 1.6., vrelo junsko jutro, a ja bez posla, para i stalnog krova nad glavom. Igračka karijera davno završena, ali osjećam da je još fudbala ostalo u meni. Rekoh sebi: "Ako ne mogu biti na terenu, biću pokraj njega!", i tako i bi.

Слика

Mislio sam dobiti malo na iskustvu, pa sam preuzeo moj lokalni klub, u kojem sam šutnuo svoju prvu loptu, u kojem sam prvi put asistirao, u kojem sam prvi put dao gol, kroz čije sam omladinske pogone prošao, ali od svega toga samo je ime ostalo!

FK Posavina Brod

Слика

Bili smo najjači. Ček smo za 3 sezone ušli u 3 viša ranga, i sve je ličilo na bajku. Ali, onda se nadvi crni oblak nad Posavinom. Sve je to u vodu palo kada je klub za 4 sezone se opet vratio u opštinsku ligu i proglasio bankrot.

Слика

Danas moj voljeni klub nema ni kako treba ni jednu garnituru dresova, igrači nemaju kopačke, a klub je totalno zapušten.

Ipak, odlučio sam da vratim klub na put stare slave.

Слика
Последње учитавање од brchakh дана 15 Нов 2014, 20:30, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
madness
Manager
Поруке: 1020
Придружен: 04 Феб 2011, 20:32
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од madness »

Zanimljiv prvi post i izbor kluba, ne odustaj. :)
Корисников грб
brchakh
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 14 Нов 2014, 17:40
Место: Brcko
Status: Није на вези

Порука од brchakh »

Hvala!
Never give up :gunman:
Корисников грб
brchakh
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 14 Нов 2014, 17:40
Место: Brcko
Status: Није на вези

Порука од brchakh »

Početak, kao i svaki, je težak. Odmah sutradan sam dogovorio utakmicu sa juniorima, da vidim kakva je situacija sa igračima. Vodili smo 2:0, ali nedostatak koncentracije u poslednjih 10 minuta doveo je do poraza. Ali ništa, svaki poraz je nova lekcija.

Ipak, mislim da sam dobio jednog wonderkida koji će nositi ekipu u sezoni.

Bilo kako bilo, kranuo sam u potragu za pojačanjima u vezi i u napadu, jer mi je tu najviše škripalo.

U prelaznom roku uspio sam dovesti 5 "pojačanja", ali jedan od njih se dokazao kao pravo pravcato pojačanje: Goran Vajić.
Inače, njega sam doveo na posudbu iz banovićke Budućnosti. U 8 odigranih utakmica postigao je 4 gola, a imao je i najviše asistencija u ligi.


Слика

Слика

Odigrali smo svoje pripremne utakmice poprilično loše, ono što sam mislio da će mi biti najjače oružje, postalo je moja noćna mora. Odbrana, koja je u 4 pripremne utakmice primila ča 12 golova. Iako, moram istaći, da su odradili jednu savršenu utakmicu, gdje smo pobijedili ekipu Sloge, koja je čak 4 ranga iznad nas.

Слика

Napokon i nakon toliko čekanja moja prva sezona kao trenera je počela, i to vatreno. Prve dvije utakmice igrali smo protiv komšija, najljućih rivala: Brke i Napredka. Prva je bila gostujuća i nju smo dobili tijesno 1:0. Da to nije bila samo puka sreća, dokazali smo i u drugom kolu protiv Napredka kod kuće kojeg smo lagano dobili 3:1. Nakon toga, 2 vezana poraza, u Kupu (kojeg i ne želimo igrati) protiv Spreče, gdje smo izgubili 3:2 a treći gol smo primili u 94. minuti, i drugi ogromni poraz, gdje nam ništa nije išlo, u gostima kod Rahićkih Ljiljana 5:1.
Ali, iz tog poraza smo naučili puno, i gdje smo sve naše greške popravili u narednom kolu protiv Majevice i velikom pobjedom u gostima od 6:2. Takođe, sledeće kolo smo "ubili" ekipu Slobode i poslali ih kući sa 4 lopte u mreži.
Ali sve što je dobro kratko traje. Prvo smo kod kuće protiv Željezničara izgubili, u utakmici punoj preokreta, u zadnjim minutama sa 4:3, i onda na kraju 2 vezana remija, u gostima kod OFK-e 2:2, i kući protiv Ratkovića 1:1.


Sve u svemu prva polusezona je bila dobra. Nakon 8 kola dijelimo prvo mjesto (14bod) zajedno sa Brkom, koja nam dolazi sledeće kolo. U suštini imamo savršen napad, koji je drugi najefikasniji u ligi sa 21 pogotkom, a samo što trebamo popraviti je odbrana, koja je primila čak 15 golova.

Слика

Na kraju, moj wonderkid, Srđan Stojiljković, koji mi igra na poziciji prednjeg veznog, je nabolji strijelac lige sa 8 golova u 8 utakmica.

Слика
Последње учитавање од brchakh дана 15 Нов 2014, 21:58, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Znam da se dodatak igra masovno ali drago mi je drugar da ti ovde i pišeš priču :cheers: Ovo je legendarno. :D Igranje sa Posavinom (Brod) i 3. liga TK. haha odlično i samo napred :cheers:
Корисников грб
brchakh
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 14 Нов 2014, 17:40
Место: Brcko
Status: Није на вези

Порука од brchakh »

Hvala na podršci i svaka ti čast za ovaj dodatak :ole:
Idemo do Premier Lige i do Evrope :fanman: :fanman: :fanman: :fanman:
Закључано

Повратак на “Završene i neaktivne priče '15”