Fantasy League Pravila (obavezno procitati)

Закључано
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd
Status: Није на вези

Fantasy League Pravila (obavezno procitati)

Порука од neme93 »

Fantasy League
Слика
Fantasy League će ove, pete po redu sezone sadržati 14 timova.

Nakon prijava i odabranih takmicara, takmičari će sami birati svoje klubove, tj. njihove omiljene. Ti klubovi moraju spadati u najjače na svetu, ali ti klubovi će biti bez ijednog igrača.

Nakon odabira takmičara, i odabira njhovih klubova, pristupa se žrebu za mesto na draftu i superdraftu.

Kada takmičari dobiju pozicije na draftu i superdraftu, istim se pristupa, pre svega superdraftu. Biranje igrača ide po redosledu 1, 2, 3,...,18, 19, 20, 20, 19, 18,.., 3, 2, 1, 1, 2, 3... S tim što se superdraft sastoji od jedne runde.

Takmičari će na draftu, koji će se održati u jednoj temi na forumu, u 11 rundi izabrati po 11 od ponuđenih 250 igrača. Nakon toga će svako napisati koju formaciju igraju, i onda ćemo mi raspodeliti ostatak igrača po klubovima.

Na draftu će se nalaziti 250 igrača, koji će moći da igraju na svim mogućim pozicijama.

Svaki klub ce sadrzati najvise 20 igraca.

Nakon drafta, pristupa se odigravanju utakmica u ligi. Kada se u 39 kola budu odigrali svi mečevi, prvih 8 ekipa odlazi u playoff. Za vreme trajanja playoffa trade market će biti zatvoren. U playoffu će se igrati 4 cetvrtfinalna susreta po 2 utakmice, 2 polufinalna po 2 i finalni, jedna utakmica, posle koje ćemo dobiti pobednika lige. Finale se sada nece igrati na neutralnom terenu, vec ce domacin biti ekipa koja je imala bolju poziciju na tabeli u ligaskom delu.

Nakon završenog playoffa odigrava se draft od dve runde za kraj sezone gde će prednost imati najlošiji timovi po mestu na tabeli.

Novac u ovoj ligi ne postoji.

Transferi se vrše po principu igrač za igrača, više igrača za više igrača ili više igrača za jednog igrača.
Takodje moze se vrsiti trampa, draft mesto za igraca, ili draft mesto za vise igraca.

Odigravanje utakmica:
Svakog ponedeljka ce vam biti postavljan sejv za odigravanje utakmica i raspored za 3 kola, koja ce morati da se odigraju do kraja nedelje, tacnije 23:59. U slucaju neodigranih utakmica, pisace se sluzbeni rezultati, ako ni jedan ni drugi takmicar nisu pokusali da odigraju utakmicu, pisace se sluzbeni 0:0, i takmicarima nece biti dodeljeni bodovi.

Procedura:
-Prijavljeni takmičari se okupljaju, loguju se na steam mrezu, gde je domaćin utakmice host. Host pravi igru, uzima svoj tim, protivnik se prikljucuje kod njega na mrežu i uzima svoj tim. Napravi se prijateljska utakmica između igrača koja će se računati kao zvanična za Fantasy ligu. Nakon odigrane utakmice, jedan od menadžera (po dogovoru) pravi SS rezultata i postavlja ga u temi koja će biti otvorena uoči odigravanja kola.

Pucanje veze u toku same igre:
-Ukoliko dođe do prekida utakmice do 60-og minuta (2/3 meča) utakmica se ponavlja ako je veza pukla u trenutku kada je rezultat bio nerešen, odnosno ako je veza pukla igraču koji je vodio do tog trenutka.
-Ukoliko dođe do pucanja veze do 60-og minuta a veza je pukla igraču koji je gubio, odigrava se ostatak utakmice naknadno (30 minuta igre nove utakmice), pri čemu se pamti ostvaren rezultat do pucanja veze.
-Ukoliko veza pukne od 60-og do 90-og minuta (zadnja trećina meča), beleži se rezultat koji je na snazi u trenutku pucanja veze samo ako je veza pukla igraču koji je gubio.
-Ukoliko veza pukne od 60-og do 90-og minuta igraču koji vodi, ponavlja se celo drugo poluvreme, a beleži rezultat koji je bio važeći na poluvremenu (npr poluvreme 0:0, a u 73. minutu igrač A vodi 1:0 i pukne mu veza, igra se novo drugo poluvreme a rezultat kreće od 0:0).
-Ukoliko dođe do pucanja veze od 60-og do 90-og minuta pri nerešenom rezultatu, odigrava se samo jedno poluvreme ponovo.
-Ukoliko se ustanovi da je neko od igrača namerno napustio igru iz bilo kog razloga beleži se služebni rezultat od 3:0, a naknadne kazna može biti i oduzimanje bodova.

Trade Market:
-Svaki menadžer može u podforumu ''Trade market'' ponuditi nekog svog igrača na tržište i trampiti nekom od timova kojim upravljaju. Interesovanje će zavisiti od interesovanja ostalih menadžera koji ucestvuju u takmicenju. U podforumu "Trade Market" svaki menadžer će dobiti temu sa imenom tima koji vodi i u kojoj može da postavlja svoje ponuđene igrače.
Ostali menadžeri koji su zainteresovani za ovog igrača mogu davati svoje ponude za ovog igrača, cenkati se, pregovarati i razgovarati, a možete samo i opipavati puls trzista za ponuđenog igrača.
Tim ni u jednom trenutku ne moze ostati bez zvezde tima, moze je trejdovati, ali samo za drugu zvezdu.

Fantasy League Izazovi:
-Pravila su vrlo jednostavna. Kada nađete protivnika, otvorite temu koja treba da se zove "Izazivam (ime protivnika)" npr. "Izazivam stoka_pvo". Nakon toga protivnik može da prihvati ili da odbije vaš izazov. Ako kaže da ne želi da igra ta tema se momentalno zaključava. Igra se dvomeč. SS-ovi sa dvomeča se postavljaju u već otvorenoj temi. Pobednik bira igrača kojeg želi iz protivničke ekipe i igrača kojeg će poslati u drugom smeru, razlika između ta dva igrača je maksimalno +-10 CA. Igraci iz izazova, odnosno trejd, moraju obavezno biti ispisani u temi TREJDOVI, u trade marketu. Igrajte u duhu fer pleja i bez ljutnje.

SERBIAN FM

SVAKO ODUSTAJANJE OD LIGE U TOKU SEZONE DONOSI UPOZORENJE!

Sakupite li 3 upozorenja u profilu više nećete moći da postujete, a skupite li 6 bićete banovani sa foruma!
Последње учитавање од neme93 дана 30 Нов 2012, 17:30, учитано 20 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.


Ja znam kako Simic izgleda.
Закључано

Повратак на “Without Borders 2013”