Liga Vodič - Engleska Liga 2

Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Liga Vodič - Engleska Liga 2

Порука од Socivar »

Слика

SKY BET LEAGUE TWO

Broj klubova: 24
Broj utakmica: 46
Kup takmičenja: FA Kup, Capital One Kup, Johnstone’s Paint Trophy
Nastanak lige: Prva sezona Lige 2 u formatu u kakvom je danas je odigrana u sezoni 2004./2005. Prethodno je bila poznata pod imenom Football League Division 3 a u vreme pre formiranja Premijer Lige su je zvali Football League Fourth Division.
Najtrofejniji klubovi: Trofeji i Liga 2 imaju samo jednog zajedničko. Portsmut. Nekada velikan, prvak Engleske, osvajač FA Kupa, doživeo je pad na samo dno profesionalnog fudbala u Engleskoj. Bury je osvojio dva puta FA Kup, Luton ima trofej Capital One Kupa, baš kao i Oxford. Ostatak ekipa nije dogurao dalje od Čempionšipa, ako su i dotle stigli. Ekipa koja je najviše puta osvajala Ligu 2 je Česterfild, čak 4 puta a sada igraju u Ligi 1.
Transfer rokovi:
Letnji: 09.06 - 01.09.
Zimski: 01.01. - 02.02.
Ekipe iz Lige 2 imaju pravo da angažuju igrače i van ovih rokova, ali samo one koji su bez ugovora ili one koji su dostupni za pozajmicu. To mogu da urade od 09.09. - 27.11. i 07.02. - 26.03.
Registracija igrača: U 18 igrača koje izaberete za utakmicu morate imati šestoricu koji su homegrown u Engleskoj.
Pozajmice: Najviše 8 igrača u sezoni. Najviše 4 igrača iz istog kluba u sezoni. Najviše 2 igrača preko 23 godine iz istog tima u sezoni. Igrači mogu više puta tokom sezone da idu na tromesečne pozajmice, čak i u isti klub. Ukoliko vam se svi golmani povrede, u svakom trenutku možete angažovati zamenu.
Pravila za strance: Dovodite koga hoćete, odakle god hoćete ali taj igrač mora da dobije radnu dozvoju od Fudbalskog Saveza.
Kvalifikacije za Evropu:
*Samo ukoliko budete finalista ili osvajač FA ili Capital One Kupa možete izboriti učešće u Evropi. U tom slučaju krećete iz treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope.
Promocija u viši rang: Najbolja tri tima idu direktno u Ligu 1. Ekipe plasirane od 4. do 7. mesta igraju u plej ofu i bore se za poslednju kartu u viši rang.
Ispadanje iz lige: Dva najslabije plasirana tima se opraštaju od profesionalnog fudbala i sele se u Vanarama Conference.
Sortiranje: Gleda se prvo gol razlika, pa broj postignutih golova te međusobni skor.
Nagrade:
Слика
Preporuke: Moj izbor iz ovog ranga je definitivno Portsmouth. Već nekoliko godina unazad volim da odigram sa njima. Poznat klub, pre samo par godina su igrali evropska takmičenja sa sada tavore na rubu profesionalnog fudbala. AFC Wimbledon, još jedna zanimljiva ekipica. Guglajte malo o njima i njihovoj takozvanoj ludoj bandi. Plymouth je prethodnih godina bio veliki izazov za igrače FM-a, zbog teške finansijske situacije i kvaliteta igrača, odnosno nedostatka istog.
Ostale ekipe u ligi:
Слика

Koji klub biste vi preporučili?? Zašto baš njih?? Podelite sa nama u komentarima...
Последње учитавање од Socivar дана 30 Окт 2014, 16:38, учитано 2 пута укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Пошаљи Одговор

Повратак на “Vodič kroz timove & zajednička igra '15 / Team guide & Teamwork '15”