Kvalitet regena pojedinih regiona

Lakše snalaženje kroz FM
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

Kvalitet regena pojedinih regiona

Порука од Džajo5 »

Kvalitet regena pojedinih regiona
Za svaki klub, fokusiranje na razvoj mladih igrača je veoma važan. Podjednako je važno imati kvalitetne mlade igrače u svojoj omladinskoj ligi, ali takođe da pronađete odlične mlade igrače pomoću svojih skautova. Ovi igrači će vam posebno biti korisni, ukoliko vaša omladinska škola ne proizvodi kvalitetne regene.

U ovom tutorijalu ćemo vam predstaviti regione u FM-u i koji je kvalitet regena koji se tamo pojavljuju. Ovo će vam biti korisno kada budete slali skautove na zadatke, jer ćete znati kojim regionima posvetiti više pažnje. Time će vam se povećati šansa da pronađete kvalitetne mlade igrače i da ih razvijate u vašem klubu.

Pomoću liste regiona sa nivoom omladinskih škola i važnosti regiona, moći ćete da vidite i procenite koliko će kvalitetni biti regeni u tim regionima. Kao što je već napisano, ovim možete pronaći bolje regene i razviti ih u igrače svetske klase. Naravno, još veća prednost je što ćete ih verovatno kupiti za mnogo manje novca, nego što bi ste ih platili da su već svetski poznati igrači.

Pored prednosti koju će vam ovaj tutorijal doneti, ovo može značajno uticati na bazu koju ćete izabrati na početku sejva. Ovim se naravno misli, ukoliko bazu pravite sami, jer na ovaj način možete ubaciti regione/države koje imaju kvalitetne regene.
Regioni poređani po nivou kvaliteta regena
Ovde možete pronaći svaku državu sa nivoom kvalitetnih regena. Svi regioni, kao i države u njima, su poređani po kvalitetu regena. Kada pogledate ove tabele, vaše je samo da pošaljete skautove i izaberete prave igrače za vašu ekipu. Naravno, ukoliko niste u mogućnosti da birate najbolje regene, ovo vam može pomoći da ako vodite slabiji klub, gde možete pronaći regene dovoljno dobre za vašu ekipu.

Regioni su rangirani na osnovu 2 stvari:

1. Kvalitet omladinaca – ovo je ocena za kvalitet regena koji su nalaze u toj zemlji. Ovim se misli na broj igrača koji imaju potencijal da postanu igrači svetske klase, naravno, ne svima to pođe za rukom. Što je veća ocene pojedine zemlje, to je veći broj a i šansa da pronađete najbolje regene. Naravno, nije pravilo da ćete svake godine pronaći veliki broj kvalitetnih regena. Ovo, naročito posle nekoliko sezona, se može promeniti zbog promene reputacije klubova/lige, trening uslova i ostalih stvari. Ipak, imajte na umu, da se može desiti da se i u nekoj zemlji sa malom ocenom pojavi veoma kvalitetan igrač, koji može postati najbolji igrač na svetu, no ipak je veća šansa da se on pojavi, npr. U Brazilu.

2. Važnost igre – ovo je dosta složeni deo FM-a, ali ću se potruditi da što bolje objasnim. Ovde se nalazi sve od ekonomije te države pa sve do toga koliko je fudbal važan u toj zemlji. Ako zemlja ima više stanovnika, bolju ekonomiju a fudbal je najpopularniji sport u državi, normalno je da će proizvoditi bolje regene od neke države sa malo stanovnika, slabom ekonomijom a fudbal igraju tek poneki fanatici, većinom na livadama. Naravno, reputacija klubova, kao i njihovi uspesi su takođe deo ovog segmenta. Ovaj deo igre je takođe ocenjen i može se reći da je podjednako važan kao i kvalitet regena država.
Južna Amerika

Слика
Centralna Evropa

Слика
Severna Amerika

Слика
Istočna Evropa

Слика

Слика
Britanija

Слика
Severna Afrika

Слика
Zapadna Afrika

Слика

Слика
Južna Evropa

Слика
Srednji Istok

Слика

Слика
Centralna Afrika

Слика
Istočna Azija

Слика
Skandinavija

Слика
Južna Afrika

Слика

Слика
Okeanija

Слика

Слика
Južna Azija

Слика
Centralna Amerika

Слика
Jugo-istočna Azija

Слика
Istočna Afrika

Слика

Karibik

Слика

Слика

Слика
Centralna Azija

Слика
Izvor informacija:

Код: Изаберите све

http://www.mypassion4footballmanager.com
Последње учитавање од Džajo5 дана 25 Мај 2014, 23:40, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18917
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 244 times
Been thanked: 254 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

Mi i Hrvati imamo identičnu važnost i kvalitet prooizvodnje regena, a nekako mi se čini da samo u Dinamu se proizvodi više dobrih jebača nego u celoj Srbiji kompletno...ili tripujem. Baš sam mislio da su oni jači sa kvalitetom od nas ali vidiš... :wtf:
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach
Поруке: 165
Придружен: 18 Окт 2011, 21:32
Место: Ljubljana
Status: Није на вези

Порука од Sarma »

Nema šanse, ovde su veći jebači.
Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Tutorijali '14/ Tutorials and How to play FM '14”