Premier League 15/16

Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од uros »

RVP! :ole:
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd
Status: Није на вези

Порука од neme93 »

Zaboravih ja da prokomentarisem tekmu za vikend. Iskreno, ocekivano je ovo bilo. Kao sto sam rekao, one 4 tekme za redom kuci nas vracaju na pravu traku. Povezali smo 4 pobede, samopouzdanje se vratilo, i to je to, vracamo se u trku! Igra nije bila nista posebno, napadamo sa 3-4 igraca, ali opet, u nekim trenutcima smo jako opasni. Mogli smo lagano da damo jos 2, al jbg, nismo imali srece. Disciplina na vrhunskom nivou. Mojes se standardno povlaci pola sata pre kraja, zato smo i losije odigrali drugo poluvreme. Imam osecaj da sa Dzounsom i Kerikom na sredini, i Valensijom i Velbekom na bokovima ne mozemo da primimo gol, nebitno ko je protivnik. Inace, savrseno kolo, mislim da su svi iznad nas na tabeli, kiksnuli. Idemo dalje, da se zadrzi ova forma do januara, pa da se kaparise neki plej.

GGMU!

Sanja otisao po burek i jogurt:
Слика
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.


Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd
Status: Није на вези

Порука од neme93 »

Zaustavljiva. :kuronja:

Prva opcija na golu Arsenala Vojček Ščesni potpisao je novi višegodišnji ugovor sa "tobdžijama" iz Londona, prenose engleski mediji. Ščesni (23) se ustalo na gol liniji tima Arsena Vengera, a ove sezone isticao se veoma kvalitetnim igrama i odbranama, čime je dao veliki doprinos rezultatima Arsenala koji je posle 11 kola lider Premijer lige. Ščesni je stigao u akademiju Arsenala 2006. iz poljske Legije iz Varšave, a debitovao je u prvom timu 2009. u utakmici Liga kupa protiv Vest Bromvič Albiona. Do sada je zabeležio 122 utakmice u dresu Arsenala, dok je na golu Poljske stajao 15 puta. - Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Arsenalom. Ovaj klub mi je kao druga porodica, i verujem u velike zajedničke uspehe u periodu koji sledi - rekao je Ščesni po potpisivanju novog ugovora.
Последње учитавање од neme93 дана 18 Нов 2013, 01:44, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.


Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

Da mi je neko reko da će Remzi da postigne 15 golova, pre dva meseca bi mu reko da je govna
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Код: Изаберите све

http://www.arsenal.com/news/features/arsenal-s-prolific-players
Interesantni podaci...ja na prmer uopste nisam imao utisak da je sve te silne golove Remzi pogadjao u drugom delu meca.

Sad su se stvorili uslovi da Gnabri dobije jos vise minuta, jedva cekam da vidim kako ce da ih iskoristi, fin momak.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од uros »

Đembi Đembi za utehu ostaje uspomena na Ronalda, koji mu je kao 17-godišnjak izgledao kao lopov, ali i to što ga u Kamerunu i dalje zovu – Kantona.

Na Teatar snova su kročili istog leta – sad su na različitim krajevima sveta. Te 2003, istovremeno su Kristijano Ronaldo i Erik Đemba Đemba postali glumci najpoznatijeg fudbalskog pozorišta planete, ali danas je samo jedan zvezda. Dok Portugalac glamurozno troši dane slave gde god se pojavi, kamerunskog veziste retko ko bi se u Srbiji setio da u julu nije potpisao za Partizan. A pre deset godina sa slavnim Portugalacem delio je svlačionicu Mančester junajteda. Projektovan da zameni Roja Kina za mestu zadnjeg veznog, bivši igrač Nanta ''uspeo'' je da odigra samo 35 mečeva u svim takmičenjima za Crvene đavole i danas se smatra jednim od najvećih promašaja u eri ser Aleksa Fergusona, mada on kaže da ni za čim u karijeri ne želi, pa tako ni za boljim statusom na Ostrvu.

Iako se seća kako izgleda deliti teren sa Ronaldom, pošto su obojica u Premijer ligi debitovala 10. avgusta 2003. protiv Boltona.

''Bilo je fantastično. Bila je to prva Kristijanova i moja utakmica u prvenstvu, a posle pobede 4:0 bio sam srećan u svlačionici'', evocirao je uspomene Đemba Đemba, u razgovoru za Gardijan.

A pazite sad ovaj podatak: na narednoj utakmici Fergi je ostavio Ronalda na klupi, Đembu Đembu uvrstio među startere i Mančester je pobedio Njukasl 2:1. U tim ranim radovima, Erik je nanizao 13 mečeva, obeleženih između ostalog golovima Panatinaikosu u Ligi šampiona i Lidsu u Liga kupu.
''To su bili dani! I dalje čuvam fotografiju sa tog susreta sa Lidsom, kad sam postigao gol posle kornera. Sećam se, kad smo ušli u svlačionicu posle meča Aleks Ferguson je razvukao širok osmeh. Bio je jako srećan''.

Nevolje za Đembu Đembu počele su kad se otisnuo u Afriku, na tamošnji Kup nacija, a kad se vratio u Englesku nikad više nije uspeo da zavredi mesto u ozbiljnoj utakmici, pa je zatražio razgovor sa Fergusonom, koji mu je, mrtav-hladan, preporučio da – ode.
''Stvari su postale teže pošto nisam bio u protokolu mnogih utakmica. Roj Kin se oporavio od povrede, a kako sam želeo da igram, pitao sam šefa mogu li. Rekao mi je: Nije nikakav problem, ako imaš neki drugi tim u kome bi igrao u kontinuitetu''.

U takvim okolnostima,pa mu je preostalo samo da trenira sa Skolsom, Nistelrojom, Gigsom i divi se – Ronaldu.
''Na treninzima se, iako je imao tek 17 godina, ličio na automobil u pokretu. Bio je izuzetno brz. Moramo sam dobro da ga udarim kako bih mu oduzeo loptu. Trčao je terenom kao da je ukrao nešto, ličio mi je na lopova''.

Pre nego što je prodat Aston Vili, januara 2005, Đemba Đemba je trošio dane na trening centru Karington, istovremeno nekotrolisano trošeći novac, pa je iz tog vremena ostala anegdota da je kupovao na desetine dresova u zvaničnoj prodavnici Mančestera is slao ih familiji u Kamerun, odbijajući da ih plati. Sve dok mu nagomilani račun nisu odbili od nedeljne zarade, iako se on pravdao rečima:''Mislio sam da su dresovi besplatni, kad igraš za Junajted''.
''Za mene je veliko dostignuće bilo što sam uopšte stigao do Mančestera. Čak i ako ste iz dobrostojeće porodice, život u Africi ume da bude jako težak. A ja imam desetoro braće i sestara i svi smo živeli u jednoj kući, samo četiri sobe. I onda moj prvi trening u Karingtonu! Morao sam da se uštinem, jer sam trenirao sa Kinom, Gigsom, Skolsom... Vau!''

Na njegovom transferu Đavoli su ostali kratki dva miliona funti, jer su ga doveli iz Nanta za 3,5, a prodali Aston Vili za 1,5.
''Ni za čim u karijeri ne žalim. Shvatio sam da je sve to fudbal i da Bog o svemu odlučuje. Srećan sam što sam igrao za Mančester, što sam osvajao trofeje i zbog načina na koji su me na Old Trafordu tretirali. Ne želim ni što sam otišao u Vilu. Mogao sam duže da ostanem u Junajtedu, da sam želeo, ali ne bi mi prijalo da odigram utakmicu ili dve u narednih pet godina. Ja sam svoj san ispunio – igrao sam za Mančester junajted. Moj junak u detinjstvu bio je Erik Kantona i dan danas kad se vratim u Kamerun zovu me - Kantona'', nasmejao se Đemba Đemba.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/istog-leta-krocili-na-old-traford-istog-dana-debitovali-jednom-se-klanja-planeta-drugi-je-u-partizanu-video/65400
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar
Status: Није на вези

Порука од xavi »

:sportal:
Liverpul šalje privatni avion po Suareza
Слика
Vlasnik fudbalskog kluba Liverpul Džon Henri poslaće privatni avion po napadača Luisa Suaresa (26), kako bi se iz Urugvaja vratio na vreme za derbi sa Evertonom u Premijer ligi, pišu britanski mediji, a prenosi Beta. Suares će u sredu uveče u Montevideu igrati za reprezentaciju Urugvaja protiv Jordana revanš utakmicu baraža za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. U prvom meču Urugvaj je pobedio sa 5:0.

Suares bi se tako posle obaveza u reprezentaciji i povratka u Englesku priključio saigračima u Liverpulu u petak po podne, zbog čega je vlasnik "crvenih" odlučio da pošalje privatni avion po njega, kako bi se već u četvrtak vratio u klub. Utakmica Evrtona i Liverpula igra se u subotu na "Gudison parku".
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Поруке: 884
Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
Место: Sr.Mitrovica/Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Boske11 »

On nam je neophodan, SUAREZ daje 2 komada Evertonu :ole:
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar
Status: Није на вези

Порука од xavi »

:sportal:
Galata nudila do osam miliona funti po sezoni za Terija, ali ostala bez Engleza
Слика
Galatasaraj je imao želju, ali sve će ostati samo na tome. Turci će ostati u Londonu praznih šaka jer Džon Teri nema nameru da menja sredinu. Defanzivac Čelsija ostaje bez ugovora na kraju sezone, ali ni 3,2 miliona funti po sezoni nisu uspeli da ga privuku u Istanbul.

Zanimljivo je da je u ugovoru bilo toliko stavki vezanih za bonuse da bi u slučaju ispunjavanja tih stavki Teri zaradio po sezoni dodatnih 4,8 miliona funti, ali ni to nije pomoglo.

Engleski klub će najverovatnije ponuditi jednogodišnji ugovor Teriju u skladu sa politikom da igrači stariji od 30 godina ne mogu da dobiju višegodišnje ugovore.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од uros »

Slavni Frenk Lampard nema dilemu ko je najjači saigrač kojeg je imao u dugogodišnjoj karijeri!

Nije da prvi put čujemo ovakvo mišljenje o Branislavu Ivanoviću, ali posebno je interesantno što dolazi od čoveka koji je sjajnu reputaciju, osim fudbalskim umećem, izgradio zahvaljujući čvrstini i besprekornoj fizičkoj spremi...

Slavni Frenk Lampard je odgovarao na pitanja čitalaca najnovijeg broja renomiranog engleskog fudbalskog magazina FourFourTwo. Pričao je o teškom probijanju u prvi tim Vest Hema uz etiketu da je "trenerov i tatin miljenik" (ujak Hari Rednap i otac Frenk su tada vodili Čekićare), negirao je da je bio u lošim odnosima sa bivšim trenerom Anreom Viljas Boasom, istakao da je Leo Mesi ipak najbolji igrač kojeg je ikada video i zamerio Žozeu Bosingvi što je po svaku cenu hteo da među prvima prigrabi pehar Lige šampiona u Minhenu prošle godine.

Ipak, nama najzanimljiviji odgovor dao je na pitanje izvesnog navijača Čelsija Šona Armstronga...

Frenk, kada bi se svi tvoji bivši i sadašnji saigrači, kako u klubu tako i u reprezentaciji, odjednom pobili na velikoj poljani, ko od njih bi na kraju jedini stajao na nogama?

"To je odlično pitanje! Bez sumnje bi Džon Hartson i Nil Radok (saigrači iz Vest Hema) izdržali do samog kraja, ali nemam dilemu da bi poslednji stajao Branislav Ivanović!"

Našeg sjajnog reprezentativca su i ranije kolege isticale kao fizički najjačeg na Ostrvu, a talentovani vezista Liverpula Rahim Sterling rekao je prošle godine da je shvatio šta je Premijer liga kada je imao duele sa Ivanovićev, "jer je čovek jak kao tenk".

Inače, za mlađe čitaoce, reći ćemo da je Nil Radok i dan-danas sinonim za grubijana u engleskom fudbalu, a mnogo toga govori i njegov nadimak Rejzor (Brijač). Velšanin Džon Hartson je bio beskompromisni napadač, između ostalog Arsenala, Vest Hema i Seltika, a važio je za čoveka koji je više od svega voleo da se pobije, pa i sa saigračima, kao što možete videti na ovom starom snimku, kada je stradao njegov klupski drug Ejal Berkovic.

Ipak, Bane Ivanović se izdvaja i u ovakvoj konkurenciji, a uz to kroz karijeru nikada nije imao sličan incident i poznat je kao vrhunski profesionalac.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/da-se-svi-zivi-pobiju-bane-bi-poslednji-stajao-na-nogama/65525
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar
Status: Није на вези

Порука од xavi »

:sportal:
Vidić pristao na jednogodišnji ugovor
Слика
Ponuda Juventusa, koja je podrazumevala četvorogodišnji ugovor i četiri miliona funti po sezoni, nije bila dovoljna da nagovori Nemanju Vidića (32) da napusti Mančester junajted. Srpski defanzivac, prenosi britanski Dejli star, pristao je na produženje saradnje od 12 meseci.

Nemanji sadašnji ugovor ističe narednog leta, pa bi na "Old Trafordu“ trebalo da ostane do 2015. godine. Srpski internacionalac će tada imati 35 godina, pa nije nemoguće da u dresu "đavola“ oprosti od najvažnije sporedne stvari na svetu.

U Junajted je stigao 2006.godine iz Spartaka iz Moskve, do sada je odigrao 276 utakmica u svim takmičenjima i postigao 18 golova. Osvojio je pet tizula šampiona Premijer lige, tri Liga kupa, pet trofeja Komjuniti šilda, jednu Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, dok je u dva navrata proglašavan za igrača sezone.
Последње учитавање од xavi дана 21 Нов 2013, 14:23, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar
Status: Није на вези

Порука од xavi »

LEGENDA se vratila kući - Thierry Henry trenirao danas sa igračima Arsenala.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Dingo
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Boruc... Dzabe to sto brani kao lud kad napravi ovakvo sranje.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Velja93 »

Steta za pokusaj Remzija petom.Koja bi to golcina bila.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Istina... Ima vremena i za njega da stavi jedan.

Arteta mora van, sa ovima ne moze da se bije.
Последње учитавање од Vladar дана 23 Нов 2013, 17:02, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

Arteta je nepotreban! NEPOTREBAN!

A za onu Ramiz-ovu stativu petom, pa da ga je. . ., i to da je ušlo bilo bi previše. Čovek sve šta šutne i ovako ulazi, još i petom, toliki user nije ni Inzagi.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Nije se lose snasao u ovoj ulozi ove sezone, trudi se, ulazi u mnogo duela, osvaja lopte, ali ako se to trazi onda mora snazniji tip da igra na tom mestu. Tu je pitanje i doprnosa u napadu, Arteta igra dosta povucenije nego ranije, cini mi se da bi dosta dobili nekim klasicnim defnaizvnim veznim, fizicki jakim a da tehnicki ne zaostaje puno, jer, Arsenal je Arsenal. Mozda je to mesto na kome treba misliti o pojacanju na zimu uz napad.
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од uros »

Avion sa fudbalerima Mančester Junajteda, koji su putovali na meč sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, tek iz drugog puta sleteo je na aerodrom u Kelnu.

Kako navodi londonskI ITV, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom Konrad Adenauer, ali je 10 minuta kasnije sve prošlo u najboljem redu.

"Sleteli smo u Nemačku... Upravo... Tek sam se oporavio od nezgodnog prizemljenja", napisao je na Tviteru fudbaler Junajteda Rio Ferdinand čiji tim večeras igra protiv Bajera.

Klub sa Old Traforda nije želeo da komentariše slučaj.

Navijači Junajteda pamte tragediju iz 1958. godine, kada su poginula osmorica igrača Đavola i trojica članova stručnog štaba Oni su se tada, preko Minhena, vraćali iz Beograda gde su igrali utakmicu Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Juvenino86 »

J***m li ga! Zadnji vezni uvek treba, ne postoji nešto kao višak zadnjih veznih u ekipi. Ali arteta, baš davi. Uz dužno poštovanje, al trebalo bi da ode pa pa.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”