-Poslednji samuraj sa Tom Kruzom, gledao sam ga jos jednom, i ako sam se secao vecine scena. Film je fantastican, prelep, jako dubok, ne mozete da promasite. Ko ga nije gledao, ne znam sta ceka, ko ga je gledao, nek ga gleda opet. Ne gotivim Kruza, ali ovde sam lagano uspeo da ga istrpim. Sad mi se opet gleda, jos bih ga analizirao. Mnogo dobar film!
-I Now Pronounce You Chuck And Larry, klasicni Sendler. Moze da se pogleda, ok je komedija, ali ne ocekujte mnogo. Ako vidite negde na netu da je neko ispljuvao film, to je uradio neki derpe, jer su lepo isprozivali pedere, i prikazali ih u losem svetlu, tj. u pravom svetlu.
-Dogma, svidelo mi se. Jako zanimljiv humor, vredi pogledati.
-Everybody's Fine, odgledao samo zbog Kate, lepota moja <3 De Niro pokidao, odavno nije imao bolji performans. Film je depresivan, ali odlican.
-Goon, zanimljiv film. Nema nesto mnogo smesnih scena, i ako je kategorizovan kao komedija. Ali opet, preskocite, kapiram da se mnogima nece svideti.
-Bucket list, film za chill. Kad budete hteli da iskulirate uz neki opusten film, odgledajte Bucket list. Ali opet, gluma je toliko dobra da dize film na visi nivo, tako da je i malo vise od obicno chill-a.
-Wanderlust, preskociti.
-Dirty Deeds, preskociti.
-Premium rush, film bez neke poente. Radnja je napeta i zanimljiva, pa drzi svih sat i po. Takodje film za chill.
-Odgledah po ko zna koji put Friday, klasik koji moze da se gleda 100 puta i da i dalje bude zanimljiv.
-The Amazing Spiderman. E sad, odakle poceti. Ovo je onaj sa Garfildom inace. Film je pokupio sve najocajnije kritike. Retko gde mozete naci dobar review. Pljuvali su Garfilda gadno, najstrasnije su isprozivali Veba. A ja cu da vam kazem: Gledajte film! Veb je izasao iz sablona koji prati sve filmove gde su centralne figure super heroji. Film ovoga puta ne nudi pricu o tome kako je biti super heroj, kako je to biti na strani dobra, boriti se protiv zla. Ovde se vise govori o herojevom karakteru, uz par scena koje su prekretnica u Piterovom razmisljanju, koje govore odakle se stvorila ta njegova ogromna zelja da stiti grad i ljude u njemu, i to je kroz gomilu akcije odlicno ispricano. Idemo dalje. Garfild je odlicno odradio svoj posao. Uneo je dobru dozu jako gotivnog humora, ima par scena koje ce vas lepo zasmejati. Ema je otisla iznad, i od obicne Spajdermenove simpatije napravila nesto vise. I ono sto su ljudi najvise hejtovali. Svi znamo kako je Spajdermena ujeo pauk, svi znamo kako on stvara onu paucinu. E sad, u ovom filmu, to je izmenjeno, osnovna prica je promenjena. I to mi se iskreno svidelo. Zanimljivo je gledati malo drugaciju pricu, osvezavajuce, obzirom da je izmenjena na kul nacin. Ne mogu a da ne pomenem specijalne efekte, masturbantni su. Scene jurcanja po gradu su fantasticne. Raspisah se ja previse. Ne bih da ga nisu napljuvali. Valjda je dosta. A da, ako bih im bacao neki hejt, to je zato sto nema ove scene: