Kako nas zamisljate?
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Ja sam ranije imao tripova strasnih za vas menadzere,Manda bio kao neki Bogoc,a Tikala sam kao najvecu burzujcinu zamisljao,ono firmirane gace i carape,Gagija,kad je tek dosao na forum,zamisljao sam bas kao onog dekicu sa pljugom sto mu je bio na glavataru,dok nisam skapirao ko je,Vuleta ni dan danas ne znam,a mislim da je kao smuk neki,sav izjeden od rakije i alkohola,xavija zamisljam kao Sojica,i ne znam sad,ima tu jos likova 
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Neme - Pomocnik Bozic Bate, spicaste usi, zubalo ko pacov, oci s vremena na vreme setaju levo desno, zimi nosi neke strikane kapice, leti ne izlazi iz 3/4, pogubljen je u novoj sredini, u staroj se ponasa kao prezivar. 
Vladar - Nesto poput Avaxa i Hibrida, samo umno sposobniji. Flegma totalna, da je pitanje zivota i smrti on bi i dalje isao istim korakom. Duga kosa, oci na pola koplja, pljuga iz usta ne izlazi.
Mladja - Roker, mrsav, u onim majcama gnr, iron maiden i tako to. Vikendom nosi i lance iz dzepova. Blejac, vitkog stasa, crne kose i spojenih obrva. Ostaje do kasno u noc ispred zgrade, svirajuci gitaru s ortacima cupavcima.
Dule - Zamisaljo sam ga kao Baneta Bumbara. Bucko, svilen a kosica, svetle oci, tanke nozice. Umislio da je Roben. U nekim trenutcima mi lici na Saleta Curcica sa ponasanjem.
Joca - Izdanak NBGD blokova, fenserica, pozeraj. Klasican primer malog burzuja, koji je samo teo da igra fudbal i nista drugo. Leti se sunca, zimi se krije, a kada sutira slobodnjake dize se na prstice. Crna kratka kosa, zimi solarijum, cupanje obrva i tako to.
Uros - Mlata Zamlata, izgubio bi se u sopstveom stanu. Kada ima novca bolje da ga nema, jer ga potrosi za tili cas. Dzigljav, kovrdzave kose, blentavih nogu. Osecam da ima i protezu, ali onu sto se nosi nocu samo.
Kiba - Predsednik odeljenske zajednice. Dobrica, na leb ga mozes mazati. Nerd. Krive kicme i ravnih stopala, knjiga uz android telefon najbolji prijatelj. Kosu fura na stranu i ima mustace koje ce poceti da brije tek kada upise fax.
Laza - Trut. Golman u pokusaju bez visine, zvali ga skraceni dok je branio. Quick - direct, Short - slow, glavna recenica prosle godine. Napucena usta, bucmasti obrazi, svetle oci i voli da slika drugare koji vezbaju. Hoce misice, ali bez da se radi.
p.s. Sale - Kosuljica karirana, lakovane cipele, gle u kosi, mi ne idemo bosi. Znaci sve stize frisko iz Segedina, poslednji cin mode. A onda kada nema izlazaka steam mu je druga kuca god rep + trejder, haha. Istanjena kosa u pecurka frizuri, po koja bubuljica i mrsavko ko stalak za infuziju.
Vladar - Nesto poput Avaxa i Hibrida, samo umno sposobniji. Flegma totalna, da je pitanje zivota i smrti on bi i dalje isao istim korakom. Duga kosa, oci na pola koplja, pljuga iz usta ne izlazi.
Mladja - Roker, mrsav, u onim majcama gnr, iron maiden i tako to. Vikendom nosi i lance iz dzepova. Blejac, vitkog stasa, crne kose i spojenih obrva. Ostaje do kasno u noc ispred zgrade, svirajuci gitaru s ortacima cupavcima.
Dule - Zamisaljo sam ga kao Baneta Bumbara. Bucko, svilen a kosica, svetle oci, tanke nozice. Umislio da je Roben. U nekim trenutcima mi lici na Saleta Curcica sa ponasanjem.
Joca - Izdanak NBGD blokova, fenserica, pozeraj. Klasican primer malog burzuja, koji je samo teo da igra fudbal i nista drugo. Leti se sunca, zimi se krije, a kada sutira slobodnjake dize se na prstice. Crna kratka kosa, zimi solarijum, cupanje obrva i tako to.
Uros - Mlata Zamlata, izgubio bi se u sopstveom stanu. Kada ima novca bolje da ga nema, jer ga potrosi za tili cas. Dzigljav, kovrdzave kose, blentavih nogu. Osecam da ima i protezu, ali onu sto se nosi nocu samo.
Kiba - Predsednik odeljenske zajednice. Dobrica, na leb ga mozes mazati. Nerd. Krive kicme i ravnih stopala, knjiga uz android telefon najbolji prijatelj. Kosu fura na stranu i ima mustace koje ce poceti da brije tek kada upise fax.
Laza - Trut. Golman u pokusaju bez visine, zvali ga skraceni dok je branio. Quick - direct, Short - slow, glavna recenica prosle godine. Napucena usta, bucmasti obrazi, svetle oci i voli da slika drugare koji vezbaju. Hoce misice, ali bez da se radi.
p.s. Sale - Kosuljica karirana, lakovane cipele, gle u kosi, mi ne idemo bosi. Znaci sve stize frisko iz Segedina, poslednji cin mode. A onda kada nema izlazaka steam mu je druga kuca god rep + trejder, haha. Istanjena kosa u pecurka frizuri, po koja bubuljica i mrsavko ko stalak za infuziju.
Последње учитавање од Tik'al дана 27 Апр 2013, 10:35, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Sale za posao treba veza a ne mišići.
Tikala zamisljam kao lika koji po ceo dan bleji ispred fm-a, samo jednom dnevno izadje do kladže da podigne pare i odigra tiket za sutra.
Pajsera ili ti Voditelja sam zamisljao kao lika od 35 i kusur godina jer je odavao takav utisak u porukama a ustvari je klinac mladji od mene.
Gagija slicno tako, ozbiljan lik samo uvek nadrkan, plus ako ga pitas nesto za skin na msn-u moze da te otera u pm.
Bigija kao klinca koji samo igra igrice, bleji ispred kompa umesto da je napolju po ceo dan da juri loptu, pogleda nindza kornjace svreman na vreme i igra žmire.
Za Barda se ne secam ali znam da ga uopste nisam zamisljao onakvim kakav jeste, ma ni blizu.
Olju kralja imam ne fejsu, i mnogo je gotivan lik jer stalno izbacuje vrh statuse iz glave, a ne ko ceo fejs samo kopira stihove pesama i citate.
Nemea kao lika kog ne drzi mesto, taj ti je ovde 5 minuta i vec ga je smorilo , ode dalje.
Laza- pre je bio normalan decko, al od kad je dobio moda sav je nakurcen, umislio da je bog i batina. Osecam da je pickica u dusi pa samo ovde na forumu prosipa muda.
E a Xavi, taj je mnogo nadrkan lik, sa njim ne sme da se zajebava, odma oce da bije.
Tikala zamisljam kao lika koji po ceo dan bleji ispred fm-a, samo jednom dnevno izadje do kladže da podigne pare i odigra tiket za sutra.
Pajsera ili ti Voditelja sam zamisljao kao lika od 35 i kusur godina jer je odavao takav utisak u porukama a ustvari je klinac mladji od mene.
Gagija slicno tako, ozbiljan lik samo uvek nadrkan, plus ako ga pitas nesto za skin na msn-u moze da te otera u pm.
Bigija kao klinca koji samo igra igrice, bleji ispred kompa umesto da je napolju po ceo dan da juri loptu, pogleda nindza kornjace svreman na vreme i igra žmire.
Za Barda se ne secam ali znam da ga uopste nisam zamisljao onakvim kakav jeste, ma ni blizu.
Olju kralja imam ne fejsu, i mnogo je gotivan lik jer stalno izbacuje vrh statuse iz glave, a ne ko ceo fejs samo kopira stihove pesama i citate.
Nemea kao lika kog ne drzi mesto, taj ti je ovde 5 minuta i vec ga je smorilo , ode dalje.
Laza- pre je bio normalan decko, al od kad je dobio moda sav je nakurcen, umislio da je bog i batina. Osecam da je pickica u dusi pa samo ovde na forumu prosipa muda.
E a Xavi, taj je mnogo nadrkan lik, sa njim ne sme da se zajebava, odma oce da bije.

Последње учитавање од Dule93 дана 27 Апр 2013, 13:03, учитано 1 пут укупно.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Тикал, ниси био далеко кад си ме замишљао, само касниш једно 7-8 година, такав сам једно време у средњој. Сад сам и даље мршав, блејач, али нема више мајица, ланаца и седења испред зграде (јер сам се преселио), прерасло се то. Иначе, ја сам мислио да Лаза изгледа мало старије, а на фесу видех да је баш клинац, она дечја фаца из шестог разреда основне школе. Токелару и Трлета и даље мешам, неког од њих имам на фејсу, али појма немам кога. За Тикала сам мислио да је неки скинс са Бањице (тако сам замишљао све људе са Бањице). Јоцу сам замишљао исто као и Тикал, а све зато што имам изразито негативно мишљење о фудбалерима, као и људима са НБГ. Салела и Ечебериу као неке шминке, знате оне ликове које видите у кошуљицама у граду, скоцкане, и цело вече пију 2 пива из зелених модерних флаша, на столу држе неке зајебане телефоне и кључеве од аута, имају ону педерску минђушицу што шљашти. За ДСРС и Горана сам мислио да су мало ретардирани, ал испоставило се да су само клинци будале.
За Дулета сам мислио да је неки дебељко који се труди да игра фудбал са ортацима, али нема појма, па стално мора да брани
За малог барселону мислим да је неки буржуј и размажени клинац кога је мама водила на летовање у Шпанију, па му се свидела Барселона (пичко мала, што не навијаш за Овиједо?)
. Ц. Роналда сам замишљао исто као и оног Португалца, зализан, розе мајица, преплануо тен, оно да га бијеш на улици без да ти је нешто урадио
E да, и даље мешам Андросита и Андреја. За Стоку-пво мислим да је неки дебели тип који увек прави срања по граду кад се напије (ракија нека, наравно), а који је добар и миран кад је трезан. Зеле - носи наочаре, културица. Марка ХН, као и сваког црногорца као неког међеда. Оно, висок 2 метра, 130 кила, отац неки шверцер аутомобила и цигара у дилу са властима. Е да, постоје још 2 лика која мешам, ТСГ и ФТД или тако нешто. Чак нисам ни сигуран да ли су то 2 лика или је један мењао надимак. То је то у принципу, сад нисам толико активан на форуму да видим шта се све пише, па немам представу о неким људима који су се скоро појавили
- TheBigOneFCB
- Manager
- TheBigOneFCB
- Manager