PES 2013
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
- Status: Није на вези
И какви су вам утисци? Ваља ли чему? И ако може линк до полице у продавници 
Последње учитавање од mmladja дана 22 Сеп 2012, 00:55, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
I ja sam to pitao markona, posto ne igram ni ja. Mada po tome sto ga nema da nam odgovori, izgleda da je dobar. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Pinki
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3307
- Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
- Место: Republika Srpska
Toliko je dobar da su morali i reprezentaciju Kosova staviti u njega. 
Plus ima ona pederska pjesma AJ SE TU PEDOOO
Plus ima ona pederska pjesma AJ SE TU PEDOOO
Последње учитавање од Pinki дана 22 Сеп 2012, 01:27, учитано 1 пут укупно.

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Daj bre ne verujem da ima i kosovo! Prelazim na fifu. Tema ide na igonore.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
ne znam da li je to kod vas desilo ali kad krenem pred mec da namestim taktiku ugasi mi igru i kaze pes 2013 stopped working ... jel zna neko kako to da resim ...
Последње учитавање од Keyser Söze дана 22 Сеп 2012, 11:02, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
odale vam to, nema reprezentacije kosova, ima samo kad pravite igraca da odaberete to kao nacionalnost...
ja sam igrao jutros do 5, samo cepao prijateljske. ne znam ni sta bih vam rekao, u pocetku sam se malo mucio da dam gol, mozda zato sto sam pes12 igrao samo na sonyu pa mi je sad malo cudno...
sto se tice ovog izbacivanja iz igre, meni je normalno radilo na friendly match ali kad sam probao da igram become a legend izbacilo me, Dule93 rece da ima neki fix pa cu sad probat da potrazim to pa vam javljam
i nerviraju me neke stvari kao npr ovo sto kad se biraju klubovi za prijateljske od juznoamerickih ima ponudjena samo kompletna brazilska liga, a svi ostali iz juzne amerike mogu da se izaberu samo kad idete na copa libertadores pa tamo friendly, znaci ne moze da se igra npr mec man. united - boca juniors
ja sam igrao jutros do 5, samo cepao prijateljske. ne znam ni sta bih vam rekao, u pocetku sam se malo mucio da dam gol, mozda zato sto sam pes12 igrao samo na sonyu pa mi je sad malo cudno...
sto se tice ovog izbacivanja iz igre, meni je normalno radilo na friendly match ali kad sam probao da igram become a legend izbacilo me, Dule93 rece da ima neki fix pa cu sad probat da potrazim to pa vam javljam
i nerviraju me neke stvari kao npr ovo sto kad se biraju klubovi za prijateljske od juznoamerickih ima ponudjena samo kompletna brazilska liga, a svi ostali iz juzne amerike mogu da se izaberu samo kad idete na copa libertadores pa tamo friendly, znaci ne moze da se igra npr mec man. united - boca juniors
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
izasao vec i prvi pes edit patch 
Код: Изаберите све
http://thepiratebay.se/torrent/7656829/PESEdit.com_2013_-_Patch_1.0И душа и тело, све је црно бело...
- ivanvess
- Youth Team Coach
- Поруке: 176
- Придружен: 18 Апр 2011, 10:48
- Место: Smederevo
Ovo je "pec" sa transferima, logosima i ostalim cudima koji moze da se nadje svugde. Nema veze sa oficijalnim pecom i krekom za isti.salel пише:Marko piraterija je zabranjena na forumu.
treba ti ovoneme93 пише:Jel moze pes 2013 da se igra na ps2? I onako ne djuskam sa pecevima zbog turnira, pa mi i ne trebaju.
Код: Изаберите све
http://www.ign.com/games/pro-evolution-soccer-2013/ps2-133013