FK Partizan [2013/14]
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Trebaju nam ljudi od ugleda u Evropi,kao sto je Danilovic,covek koji ima veliko postovanje i veliki ugled u Evropi,a opet ume sa klubom,cenim da je to Mijatovic,i jedan kao Tosa,covek kao Ivan Tomic(ako ne i on licno) jer je covek jedna od legendi kluba,najuro ga je mutavi jer je bio Tomic bio posten,on nam je i stvorio ove finansijske zalihe,covek koji je doveo Zuku,Moreiru,Bozovica,Jovetica,Diarru,Klea...)i jedan covek koji je evrposka faca,opet legenda kluba,vodio Real i Bareslonu,Radomir Antic,covek koji je ni kriv ni dozan oteran iz reprezentacije 
-
srbinho
Код: Изаберите све
http://www.vesti.rs/Gr%C4%8Dka/Rus-kupio-solunski-PAOK.html- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
zar ova utakmica nikome nije bila sumnjiva?svaki put kad ispadne iz evrope dobije nekoga sa gol razlikom vecom od 5 golova..a ovo je bilo da bi se podigo moral timu pred tromso..necu nikoga da vredjam al dokle vise?sramota kao nisu bili motivisani protiv AEL-a a sad su motivisani protiv bsk-a..ovo je namesteno da ih navijaci ne bi oterali..
Um caruje, snaga dobro dodje.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
meni je sumnjiva, ali posto sam navijac zvezde nije lepo da to govorim u ovoj temi. A sad malo o igri. Bilil ste dobri, dominirali sve extra, ma najbolji fudbal od ne znam kada, mozda od novog pazara i one pobede 5-0.Nego stvarno kako vas nije sramota, izdrkavate se nad nekim bsk-om, a protiv ael-a, niste mogli da sutnete posteno na gol, ovde kao stojke daje gol iz penala, cak su i scepovic i markovic dali po gol, sta reci, a onim poluamaterima sa malte ste jedva tri komada uvalili. Ako ste odigrali posteno svaka cast, ali ako ste kupili tj. namestili, videce se protiv norvezana, kao sto se videlo prosle godine, prvo petarda protiv pazara, a onda samrok. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
realno jeste tako..zele пише:meni je sumnjiva, ali posto sam navijac zvezde nije lepo da to govorim u ovoj temi. A sad malo o igri. Bilil ste dobri, dominirali sve extra, ma najbolji fudbal od ne znam kada, mozda od novog pazara i one pobede 5-0.Nego stvarno kako vas nije sramota, izdrkavate se nad nekim bsk-om, a protiv ael-a, niste mogli da sutnete posteno na gol, ovde kao stojke daje gol iz penala, cak su i scepovic i markovic dali po gol, sta reci, a onim poluamaterima sa malte ste jedva tri komada uvalili. Ako ste odigrali posteno svaka cast, ali ako ste kupili tj. namestili, videce se protiv norvezana, kao sto se videlo prosle godine, prvo petarda protiv pazara, a onda samrok.
Код: Изаберите све
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=11&nav_id=634052
Последње учитавање од Velja93 дана 11 Авг 2012, 23:06, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Sinke
- World Class Manager
E sad bih voleo vise nego ista da karamo ovaj Tormso zbog ovog pedera od njihovog trenera,sta je umislio da je Tromso Real picka mu materina? 
Ovaj nesretni BSK iz Borce,bolje da je BSK iz Batajnice igrao,inace ako niste primetili,poslednjih par godina,prvo kolo kad zaseremo u evropi dolazi 5+ obavezno
Ovaj nesretni BSK iz Borce,bolje da je BSK iz Batajnice igrao,inace ako niste primetili,poslednjih par godina,prvo kolo kad zaseremo u evropi dolazi 5+ obavezno
Последње учитавање од Sinke дана 11 Авг 2012, 23:54, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
I ja bih voleo da uvalite karu, Kari i drugarima, ali videcemo. Mada paradox zesci, igracio bordoa izjavili kako nisu zadovljni zrebom?!
A ova jajara iz norveske se kurci, ja kontam da on ne zna da partizan ima teren sa vestackom travom, pa mu nece biti problem da se privikne, nekako sam ubedjen da taj trener tripuje kako je ta vestacka trava neka prednost. Kao mi smo srbi, sirotinja, seljaci nismo nikada videli vestaka. Voleo bih da ima date tamo bar 4 komada, nek se jebu, mater ima njihovu prepotentnu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Izivljavamo se nad ovim ultra-slabasnim klubovima kod nas...a kad dodje evropa tu nas saceka AEL pun crncuga koje nas otresu kao toplomer i ajmo cobani jopet na livade...jbs to...ali opet bolje tako nego bas nikako...ova utakmica je mozda kvalitetan dokaz toga koliko su se nasi igraci usrali AEL-a...Markovic se osilio, ulazi u duele, ne plasi se da pridje i primi loptu a protiv AEL-a samo skakutao na prstice i bezao od chamuga brzinom svetlosti na sve cetiri strane sveta...nadam se da ce im ova pobeda podici samopouzdanje i malo ih ohrabriti i pokazati kaka pristup treba da imaju inace zdrobise nas vikinzi.....
Последње учитавање од srbinho дана 12 Авг 2012, 01:04, учитано 2 пута укупно.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Само без тих расистичких израза и све је у реду. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Srbinho pravo zboris, to ssam i ja hteo da kazem, kao sad se(ne navijaci, vec igraci) kurcite protiv bsk-a, a kad dodju ael-crnci ili neki drugi, onda ste(opet igraci) manji od makovog zrna. Samo je pitanje da li je to trener los ili su igraci pizde. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Nisam rasista! Ja to onako od milosteХаПО йоС ŃĐ¸Ń ŃаŃиŃŃиŃĐşĐ¸Ń Đ¸ĐˇŃаСа и Ńво ŃĐľ Ń ŃодŃ.
@Zele
Ruku na srce to isto i za vas vazi
Последње учитавање од srbinho дана 12 Авг 2012, 11:01, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Da li su nerealni ciljevi pobediti naftan kuci, napreviti makar dve dobre sanse protiv kiprana i sl. Niko od njih ne trazi da ugaze barsu ili real 5-0, mi od njih trazimo samo da odigraju muski, da se trude, da trce, da izgaraju za svaku loptu, uz agresivnu i pozrtvovanu igru lako bismo izbacivalji ekipe kao sto su ael, omonija, slovan, tromso. Pa Partizana je i ova valeta pretRcala! Samo ste vi pobedili na pojedinacni kvalitet. Zvezdu naftat sa 10 igraca ugazio, kao da su imali dva igraca vise, a ne jednog manje! Saleta Ilica kad su pitali kako to da je on igrac koji najvise trcu partizanu, a ima 33 godine, on ladno kaze uozbilji sam se! Kao eto igrao sam fudbal 20 godina neozbiljan i nisam trcao, a sa sam ozbiljan pred penziju pa rekoh malo da trcim. Ovi zvedini kreteni(igraci), odigraju pas i stanu, nema nikakvog utrcavanja otvaranja i trazenja lopte. Partizanovi igraci stoje, jedan uzme loptu napravi dribling dva, a ostali stoje, onda on doda nekom ovaj napravi fintu, a svi ostali stoje. Na sledecm fm-u svima work rate 1! Setite se zvezde protiv slavi iz praga i dinama tbilisija, ekipa zvezdina boze sacuvaj, ali su trcali i borili se, jel ima iko ista rekao na kraju kad su ispali, nije, trudili su se ispali i cao. Ja samo to trazim od njih samo da se bore i trce. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- JaroPFC
- Youth Team Coach
- Поруке: 119
- Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
- Место: Sombor
E pa ocigledno da trazimo previse od njih!zele пише:Da li su nerealni ciljevi pobediti naftan kuci, napreviti makar dve dobre sanse protiv kiprana i sl. Niko od njih ne trazi da ugaze barsu ili real 5-0, mi od njih trazimo samo da odigraju muski, da se trude, da trce, da izgaraju za svaku loptu, uz agresivnu i pozrtvovanu igru lako bismo izbacivalji ekipe kao sto su ael, omonija, slovan, tromso. Pa Partizana je i ova valeta pretRcala! Samo ste vi pobedili na pojedinacni kvalitet. Zvezdu naftat sa 10 igraca ugazio, kao da su imali dva igraca vise, a ne jednog manje! Saleta Ilica kad su pitali kako to da je on igrac koji najvise trcu partizanu, a ima 33 godine, on ladno kaze uozbilji sam se! Kao eto igrao sam fudbal 20 godina neozbiljan i nisam trcao, a sa sam ozbiljan pred penziju pa rekoh malo da trcim. Ovi zvedini kreteni(igraci), odigraju pas i stanu, nema nikakvog utrcavanja otvaranja i trazenja lopte. Partizanovi igraci stoje, jedan uzme loptu napravi dribling dva, a ostali stoje, onda on doda nekom ovaj napravi fintu, a svi ostali stoje. Na sledecm fm-u svima work rate 1! Setite se zvezde protiv slavi iz praga i dinama tbilisija, ekipa zvezdina boze sacuvaj, ali su trcali i borili se, jel ima iko ista rekao na kraju kad su ispali, nije, trudili su se ispali i cao. Ja samo to trazim od njih samo da se bore i trce.
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
- Sinke
- World Class Manager
Upravo tako,Partizan prosle godine protiv Genka(setite se Volkova koji se tukao za svaku loptu),tu smo bili slabiji po kvalitetu,ali smo se borili,niko im nista nije rekao,jer ni pravda a ni sreca nisu bili na nasoj strani,da nije Savic prodat 2 dana pred utakmicu i dovedeni Rankovic i Rnic,tad bi mozda i ligu sampiona igrali,setite se kako smo igrali protiv Arsenala kuci u LS,tako treba svaki mec da se igra,sa 200 % snage i borbenosti,ja i nisam ljut zbog rezultata,jer je ocekivan isti protiv ael-a,ja sam ljut bas zbog toga sto se nisu nimalo trudili,a upravo tako,da su igrali muski,borili se,pa i ispali,niko im ni rec ne bi rekaozele пише:Da li su nerealni ciljevi pobediti naftan kuci, napreviti makar dve dobre sanse protiv kiprana i sl. Niko od njih ne trazi da ugaze barsu ili real 5-0, mi od njih trazimo samo da odigraju muski, da se trude, da trce, da izgaraju za svaku loptu, uz agresivnu i pozrtvovanu igru lako bismo izbacivalji ekipe kao sto su ael, omonija, slovan, tromso. Pa Partizana je i ova valeta pretRcala! Samo ste vi pobedili na pojedinacni kvalitet. Zvezdu naftat sa 10 igraca ugazio, kao da su imali dva igraca vise, a ne jednog manje! Saleta Ilica kad su pitali kako to da je on igrac koji najvise trcu partizanu, a ima 33 godine, on ladno kaze uozbilji sam se! Kao eto igrao sam fudbal 20 godina neozbiljan i nisam trcao, a sa sam ozbiljan pred penziju pa rekoh malo da trcim. Ovi zvedini kreteni(igraci), odigraju pas i stanu, nema nikakvog utrcavanja otvaranja i trazenja lopte. Partizanovi igraci stoje, jedan uzme loptu napravi dribling dva, a ostali stoje, onda on doda nekom ovaj napravi fintu, a svi ostali stoje. Na sledecm fm-u svima work rate 1! Setite se zvezde protiv slavi iz praga i dinama tbilisija, ekipa zvezdina boze sacuvaj, ali su trcali i borili se, jel ima iko ista rekao na kraju kad su ispali, nije, trudili su se ispali i cao. Ja samo to trazim od njih samo da se bore i trce.
Последње учитавање од Sinke дана 12 Авг 2012, 13:39, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
Pa ne mogu da igraju muski i bore se kad im je trener pickica
Stanoje je covek iz druge price u odnosu na Vermezovica buljouvlakaca...
Ja opet kazem i stojim iza svojih reci: Sto se samse igre tice igraci nisu krivi, krivi su treneri i niko vise....niko se nije rodio naucen i igraci od mladjih kategorija mora da poseduju neko znanje....a koje znanje da im prenesu ovi nasi kvazi strucnjaci??? pa nikakvo....naravno razlog sto postoje ti kvazi strucnjaci su lopovi i gmizavci u upravama svih nasih klubova....
Ja opet kazem i stojim iza svojih reci: Sto se samse igre tice igraci nisu krivi, krivi su treneri i niko vise....niko se nije rodio naucen i igraci od mladjih kategorija mora da poseduju neko znanje....a koje znanje da im prenesu ovi nasi kvazi strucnjaci??? pa nikakvo....naravno razlog sto postoje ti kvazi strucnjaci su lopovi i gmizavci u upravama svih nasih klubova....