Страница 1 од 1

no fgn ? :)

Послато: 15 Нов 2021, 20:32
од otac
Jel je iko voljan da napravi ovo unapred zahvalan :)

cackao sam juce ceo dan i bas ne mogu da se snadjem hvala jos jednom :)

Re: no fgn ? :)

Послато: 17 Нов 2021, 18:41
од Stoichkov
Ja se nadam da ce neko hteti ko se razume u to da skine limit za strance i da napravi jedanest izmena od druge sezone..!

Re: no fgn ? :)

Послато: 23 Нов 2021, 01:25
од otac
Stoichkov пише:
17 Нов 2021, 18:41
Ja se nadam da ce neko hteti ko se razume u to da skine limit za strance i da napravi jedanest izmena od druge sezone..!
Ja sam lepo zamolio tako da molim random ljude da ne pisu gluposti i ne upadaju i da se ne prave pametni. Hvala svim dobrim ljudima.

Kako ja igram to je moja stvar i to tebe ne bi trebalo bas mnogo da zanima niti da te opterecuje a siguran sam da ima dosta ljudi koji bi koristili to. Sportski pozdrav.

Re: no fgn ? :)

Послато: 23 Нов 2021, 20:36
од Stoichkov
Ne kapiram cime ti smetam kad sam zamolio ko moze i ume da skine fgn i napravi 11 izmena? Ja sam na tvoj komentar dodao svoj sa istom poentom..

Re: no fgn ? :)

Послато: 07 Јан 2022, 15:48
од zonja
Nema potrebe za raspravom, svi su dobordosli da pitaju i zamole za pomoc.. Ako se niste snasli do sada, evo linkovi za ovo sto ste pitali..

@otac Link za no FGN (ostavljen je uslov za mlade igrace): LINK

@Stoichkov Link za no FGN (ostavljen je uslov za mlade igrace) i 11 izmena od 12 igraca na klupi: LINK


Da bi se ovo napravilo prepravljen je DB koji je kreirao @LazarN FM 22 Srbija Nize Lige. Ako DB radi, ostavite coveku poruku na temi da i drugi clanovi znaju da mogu da igraju FM sa nasim nizim ligama, a i da covek koji se potrudio da vam omoguci igranje zna da je to sto je uradio ok :cheers:

P.S. ako ne zelite da igrate sa nizim ligama, mogu da vam obj kako da sami kreirate pravilo za izmene za nasu ili bilo koju drugu ligu, bez dodavanja liga.

Re: no fgn ? :)

Послато: 08 Јан 2022, 22:15
од Pinky007
Jel ovo vazi samo za novi sejv ili moze i na postojeci da se ukljuci?
Jos jedno pitanje, druga sezona sa partizanom, liga evrope i liga konferencija nakon grupne faze igra se samo po jedan mec u nokaut fazi, u prvoj sezoni nije bilo tako. O cemu se radi?

Re: no fgn ? :)

Послато: 13 Јан 2022, 17:56
од zonja
Uvek je Editor samo za novi save, jer moras da selektujes koji DB zelis da pokrenes i koje izmene, ne moze naknadno.

Drugo pitanje, mislim da je to ona prica oko korone, da se kao smanje utakmice i nema revansa, mislim da je to pravilo i sada prisutno u pravom zivotu, ali me nemoj drzati za rec :)