Doktor12345 пише: ↑04 Дец 2021, 07:51
Kako vam se čini za sada ovaj dodatak? Vidim da negde nije baš precizno urađeno što se tiče liga i timova ali eto bar do Srpskih liga? Je l ima nekih nedostataka i slično tj. da li je igrivo?
Prijatelju, ja sam se vec izvinio za Zonske Lige i Nize Lige i rekao da nisu odradjene onako kako bi trebalo, i napomenuo sam da to nije do mene vec do Editora, ja sam samo otkljucao lige i to je sve. To sve moze da se procita u prvom postu
Takodje vidim da ima dosta preuzimanja fajla(s obzirom da sam ga okacio samo ovde) ali da nema gotovo nikakvih komentara, izgleda da je svima tesko da ostave bilo kakav komentar, ali zato kad nema nasih liga nigde na netu svi traze od stranih editora koji veze nemaju kako nas fudbalski sistem funkcionise, pa i kad odrade odrade pogresno i onda je opet problem. Ja sam zbog toga sto oni rade pogresno i krenuo sam da pokusavam i da radim u Editoru, i sad mi je jasno zasto su svi odustali to da rade na ovom forumu, jer nema podrske a svi bi da igraju.
Evo na kraju jedna slika da vidite koliko preuzimanja ima fajl koji sam postavio:
Hvala.