Dupla kruna! Prvenstvom smo se prosetali, prvenstveno zahvaljujuci kiksevima najveceg protivnika ali mi je iznenadjujuce kako smo se lako prosetali u kupu s obzirom da smo uglavnom igrali sa drugim timom. Imali smo neke rezultate za pamcenje, igrali LE. Pa da krenemo.
Prvenstvo:
Kup:
Kvalifikacije za ligu Evrope smo prosli lagano, grupu jos lakse, sa nekim neverovatnim rezultatima, sto me je navelo na razmisljanje da cemo proci Rozenburg koga smo izvukli nakon prolaska grupe. Na zalost, gol koji smo primili u gostima za 4:2, sa crvenim kartonom, odlucio je pobednika u dvomecu. Kod kuce smo imali 2 puta vodjstvo za prolaz, ali kao sto rekoh, prva utakmica je odlucila sve. Nisam mogao da prebolim ispadanje bar nedelju dana.
Najbolji strelac lige Suma! Bajbek drugi, Simunovic treci! Najbolji igrac sezone - Simunovic! Neverovatan igrac, Bog prekida!
Odigrali smo 3 derbija. U sva 3 smo bili pobednici. Prvu utakmicu smo jedva dobili i licila je kao svaki drugi derbi u stvarnosti - 90 minuta bez sansi osim jednog gola, greskom odbrane zvezde. Drugi smo razbili i vodili 1:4 ali su se onda igraci opustili previse pa je na kraju moglo biti mnogo drugacije ali smo ipak izasli kao pobednici 3:4. I na kraju kup 1:3, iznenadjujuce laka pobeda.
Pred sam kraj, najboljih 11. Asano je igrao poslednjih desetak utakmica jer je Lazar Markovic bio povredjen, ali je odigrao vrhunski svaku utakmicu i zato su ga valjda stavili u najboljih 11. Sve ostalo je kako treba.
I na kraju, transferi. Nisam uspeo da prodam par igraca koje sam zeleo a mesta za kupovinu nije bilo. Ni novaca a ni mesta.
U nastavku, nadam se prodaji vecine stranaca, prikljucenju mladih igraca i kupovini par igraca. Kupovina ce definitivno zavisiti od prodaje i lopovske uprave.