Nije me bilo neko vreme, pripremalo se za sezonu.
Napravio sam detaljan pregled svega uradjenog. I samo mi istekne stranica i sve mi se obrise.

Tako da sam morao ispocetka, stoga je ovako sazeto. Sledeci put ce biti detaljnije obecavam.
Da pocnem po drugi put.
Pripremne utakmice i treninzi su odlicno odradjeni.
Ali su nam pokazale i neke slabosti. Naime bilo je potrebno prodati neke igrace. Jer su jednostavno bili visak.
Sigurno bode oci transfer
Milosa Petrovica
Dosli Arapi, stavili ponudu na sto. Milion Evra...
Darko Bulatovic, kada nije pao sa stola. Ja zatrazim i 20% od sledece prodaje. Cela radna grupa me ustrelila pogledom.
Arapi upisase i tu klauzulu i odvedose decka.
Prezadovoljni u klubu. Naravno na konto za dovodjenje igraca Bulatovic mi je uplatio svega 300k. Kaze: "Dovoljno je"
Sto se mene tice i jeste.
"Trista hiljada, pa dovoljno ti je"
Javio sam se menadzerskim agencijama, da vidim, sta je aktuelno na trzistu.
Isto vece se javio Ranko Stojic:
-Ivo, pre 3 dana, Omega, bivsi igrac Crvene Zvezde, raskinuo je ugovor. Slobodan je igrac, i maznuo sam ga Stojadinovicu. Bio bi ti od koristi, a i mogao bi da istempira formu, pa da napravim neki transfer sa njim.
-Jel nema neka klauzula specijalna?
-Nema, ali vodis na veceru! 
-Moze naravno, ponesi ugovor i dogovoricemo se tamo.
Dosao sa suprugom covek...
Na veceri opustena prica, sve dok Ranko ne poce da prica o tome da postoji jos jedan igrac. Znao sam da postoji zackoljica.
-Dobro bre Ranko, dovedes me ovde da mi uvalis jos nekog igraca, ovog naravno moram da platim.
-Ma ovo je premija na lotou, covec ce za godinu moci da ode za 1.5m evra. Garantujem uspeh...
Cek prvo da potpisem sa Omegom.
Potpisao Omega, uzeo broj 6.
Nastavi pricu o coveku visok 201cm, snazan, neprelazan u skoku i sve je to izgledalo kao farsa dok nisam cuo ime.
Milos Tintor
"visok 201cm, snazan, neprelazan u skoku..."
Kada sam cuo ime sve mi je bilo jasno i svidelo mi se. Milosa sam gledao vise puta, klub koji sam vodio u Svedskoj je igrao prijateljsku sa Radnickim kada je Milos imao svega 17 godina. Tada je jos bio opasan stoper.
Dugo nakon toga sam cekao sledecu ponudu menadzera. Bilo je raznih neozbiljnih ponuda, ali ne i ona prava. Sve do poslednjeg dana prelaznog roka. Ja vec kaparisao bio neke drugorazredne igrace. Zvoni telefon, niko drugi do moj veliki prijatelj,
Zdravko Mamic
-Halo Ivek, druze moj, kak si mi? Vidi druze, imam za tebe nogometasa, klasa, raskinut cemo ugovor, i ja ga saljem kolima za Nis. Direktno autoput. To je poklon tvoga druga Maminja. Da mi uspesno startujes u natjecanju! Bok stari
Da mi uspesno startujes u natjecanju! Bok stari
Prosto nisam mogao da verujem kada sam cuo o kome se radi. Poslao mi je
Ante Rukavinu
Decko je seo u auto i krenuo za Nis. Kroz nekoliko sati, bese 8 uvece, stigao i prva kamera ga je uhvatila:
Ante
Dok sam sedeo sa deckom i caskao o klubu u koji je stigao, sekretarica Bulatovica me hitno zvala u kabinet. Bio je to Falji Ramadani direktno preko skype.
-Sedam u avion, tu sam za sat i po. Dovodim ti veznog, onakvog kakvog si trazio. Reprezentativac, jak, veliki radnik, agresivan sa odlicnim pregledom igre. Reprezentativac Angole.
Bulatovic:-Problem je veliki ugovor.
-Isplati se predsednice, vraticu onih 160k sto je ostalo od transfera u kasu. Pa ce biti za njega.
Bulatovic:-Uredu, ako mislis da ce napraviti razliku, dovedi ga.
Stigao je STELVIO
Zatvoren je deo za transfere. Ekipa 1. septembra izgleda ovako:
E sada. Dok nisu dosla ova poslednja pojacanja, mi smo odigrali 4 utakmice u prvenstvu.
Prve dve smo izgubili, druge dve dobili. Polako podizemo formu. I kada ovi igraci se uhodaju, bice to dobar tim.
Ovo su rezultati i naradni mecevi:
Kao sto vidite, spremamo se za Zvezdu. Javljam se uskoro.
P.S. voleo bih da mi kazete ako vam se svidja, nastavicu da pisem.
Pozdrav!!!