Kako dodati nagradu? [Editor - Tutorijal]

Lakše snalaženje kroz FM
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11324
Придружен: 26 Окт 2010, 01:43
Место: Beograd
Формација: 4-4-2
Steam: comradehas
Has thanked: 218 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Kako dodati nagradu? [Editor - Tutorijal]

Порука од Sloba » 05 Окт 2014, 09:13

[center]Kako dodati nagradu?

Слика

Klikom na opciju Add dobijate mogućnost da dodate određenu nagradu za igrače, stručni štab, sudije, upravu ili celokupan tim za određeni period.

Слика

Ovo je već gotov obrazac, kada kliknete na Add dobićete sve nepopunjene opcije naravno. Kao primer koristićemo jednu od nagrada iz Srpske Jelen Super lige. Prvo pišete pun naziv nagrade, a potom sledi i skraćeni. Obavezno je razlikovati ove dve opcije da ne bi bilo kasnijih eventualnih grešaka u samoj igri što je moguće. Onda slede tri opcije koje označavaju kontinent, naciju i takmičenje kojoj ova nagrada pripada. Na kraju sledi pozadina ovog takmičenja tj. boje.

Слика

Kada pređete u odeljak sa strane pod nazivom Rules dobijate i jako značajne opcije pomoću kojih određujete kakvo značenje ima nagrada koju kreirate. Prva opcija označava ko dobija nagradu: igrač, sudija, početnik, klub ili država, osoblje... druga opcija označava zbog čega se nagrada dobija: najveća prosečna ocena, najviše postignutih golova u sezoni ili neki treći razlog. Naredna opcija označava u kom se periodu dobija nagrada: nedeljno, mesečno, godišnje... posle toga i manje bitna opcija ali ipak je vredi pomenuti, a ona označava tačan datum kada se dobija nagrada. Posle toga sledi opcija da podesite koliko postoji nagrađenih: od 1 do 3, samo 1 i 2 ili samo 1 da bude nagrađen. Nakon toga sledi opcija da podesite da li se glasa za pobednika i ako se glasa ko glasa i po kom sistemu. Jedne od važnijih opcija su potom u nastavku: na koji tip igrača/osoblja se odnosi i odakle se koristi statistika za dodelu nagrade. Potom slede opcije da li pobednik jedne sezone može da pobedi i naredne, koliko je minimalni procenat odigranih utakmica da bi se moglo konkurisati u utakmici, minimalan broj i maksimalan broj godina da bi moglo da se konkuriše za nagradu i za kraj određena pozicija i određena liga ako se nagrada dobija po tim kriterijuima.

Слика

U narednom, zadnjem odeljku koji se zove History stoji istorija dosadašnjih pobednika.[/center]

Пошаљи Одговор

Повратак на “Tutorijali '14/ Tutorials and How to play FM '14”