NFS Hot Pursuit 2010

Корисников грб
Dyura23
Assistant Manager
Поруке: 542
Придружен: 11 Нов 2010, 22:58
Место: Nis
Status: Није на вези

NFS Hot Pursuit 2010

Порука од Dyura23 » 18 Нов 2010, 00:41

U policijskoj poteri imate za zadatak da eliminišete četiri trkača za što kraće vreme, postavljajući metalne šiljke na put, pozivanjem policijskih blokada ili starim dobrim udaranjem od pozadi.

Слика

Klasična trka nas je podsetila na stare NFS igre, što predstavlja veliki plus, a osećaj vožnje dosta podseća na Burnout, što nije čudno kada se zna da na igri radi Criterion Studios, koji je bio zadužen za ovaj serijal. To znači da se gejmplej najlakše može opisati kao “pripitomljeni Burnout”, što se pre svega odnosi na značajno sporije izvođenje. Gas do daske praktično nikada ne treba ispuštati, a jače krivine se mogu savladati proklizavanjem kroz iste, tako što ćete prethodno samo “liznuti” kočnicu. Kao i u Burnout, proklizavanje, vožnja u suprotnoj kolovoznoj traci ili vožnja u zavetrini vam aktiviraju turbo skalu, koja zatim omogućava kratkotrajno ubrzanje.

Слика

Nismo sigurni kako će fanovi reagovati na to, ali nama se to ne čini kao značajan problem. Autolog funkcija je prisutna u demou i omogućava da uporedite svoja najbolja vremena sa vašim prijateljima. Kadgod su oni brži od vas, igra će vas obavestiti o tome i odmah će vam predložiti da pokušate da oborite njihove rekorde.

Criterionove igre izgledaju odlično, pa ni Hot Pursuit nije izuzetak od tog pravila. Grafika je zaista odlična, ali frejm rejt je zakucan na 30, umesto 60 fps-a.

Слика
Последње учитавање од Dyura23 дана 18 Нов 2010, 15:34, учитано 3 пута укупно.

Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”