Serbian FM - IGRA NIKAD NE PRESTAJE

Opšte informacije o forumu i mesto gde se možete predstaviti zajednici, informisati o nama , pohvaliti nas ili nas kritikovati.
Закључано
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18653
Придружен: 23 Окт 2010, 23:36
Место: Kruševac
Клуб који водите: Napredak
Формација: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 162 times
Been thanked: 202 times
Контакт:
Status: Није на вези

Serbian FM - IGRA NIKAD NE PRESTAJE

Порука од Orthodox » 24 Окт 2010, 05:19

Слика
Serbian FM je nastao 24. oktobra 2010.godine i jedan od najvećih FM foruma i zajednica u Evropi i svetu. Imamo preko 25500 registrovanih korisnika , a kroz naš forum je prošlo skoro 3 miliona ljudi!

Kroz godine smo rasli zajedno sa svima vama koje okuplja Football Manager igrica, iz svih krajeva Balkana, Evrope , sveta i sa puno ljubavi i posvećenosti stvorili smo kvalitetnu FM zajednicu. U ovih 7 godina postojanja izgradili smo sigurno mesto za sve Fm zaljubljenike i igrače, deleći iskustva i pomažući jedni drugima, praveći najbolji FM sadržaj i pričajući svoje priče.

Za ovih 7 godina uspeli smo da budemo deo SI star fansite i da isti napustimo zbog raznih propusta SI-a vezano za našu zajednicu. Uspeli smo da stvorimo mnogo grafičkih dodataka i ostalog kvalitetnog sadržaja, taktika, tutorijala, online i offline takmičenja, pomognemo prijateljima širom sveta u izradi najbolji pratećih dodataka za igricu. Uspeli smo kao ni jedna zajednica pre da snimimo film o Football Manager zajednici u Srbiji i samoj igrici u produkciji Vice-a pod imenom “Još samo jedna utakmica, majke mi!” koji je jedan od najgledanijih dokumentaraca na ovom portalu ikada. Takođe, već godinama radimo zvanično testiranje svakog serijala, kao i research, kreirajući bazu za Srbiju i Crnu Goru, zajedno sa glavnim SI researcher-om za Srbiju, gospodinom Dušanom Stamenkovićem. Uz sve to, podigli smo i svest i kvalitet same igre sa preko 3000 prodatih originalnih primeraka Football Manager-a. Uz greške koje su sastavni deo svakog posla, ljudima smo uvek izlazili u susret na svaki mogući način. Stekli smo poverenje i poštovanje , jedno časno i iskreno prijateljstvo između svih nas koji činimo Serbian FM.

Koliko je napredovao FM serijal, tako smo napredovali i mi. Ponosni smo što smo mnogim članovima omogućili da kroz naš forum i kroz samu igru, odluče “šta će biti kad porastu”. Neki od nas su danas profesionalni ili amaterski fudbaleri, neki su treneri, neki su skauti, sportski direktori i žive svoj FM život i suštinski. Uspostavili smo brojne saradnje sa fudbalskim klubovima širom Srbije i tu mrežu širimo i dalje.

Želeli smo i više od ovoga što smo danas. Neke stvari nismo uspeli da sprovedemo u delo. Neke smo mogli bolje i drugačije. Ono što je i najveći poraz naše zajednice jeste što nismo uspeli da uradimo prevod igre na srpski jezik. I učinićemo sve da se za tako nešto steknu uslovi i da se to nekada i desi u mesecima ili godinama koje dolaze.

Preživeli smo i teške trenutke ali i one blistave. Imali smo svi zajedno uspone i padove. Život diktira tempo i situacije svih nas. Hvala svima koji su bili deo Serbian FM foruma u bilo kom obliku svog učešća i onima koji će to tek postati.

Football Manager je ono što nas okuplja i drži na okupu.

Ponosni na sve godine koje smo proživeli zajedno. Na sve pobede i poraze, uspehe i nesupehe, titule i otkaze. Ponosni na svaki deo našeg rada koji je ispunio samo jedan sekund vaših života. Vredelo je i tada. Vredi i danas.

Vaš Serbian FM
Последње учитавање од Orthodox дана 21 Дец 2017, 23:55, учитано 4 пута укупно.

Закључано

Повратак на “Kancelarija / Office”