Zanimljivo da ovde ima nickova kojih se secam od pre 10ak godina

Cao druze. Sta si radio svih ovih 10 godina ako nisi pikao FMGrégory Coupet пише: ↑04 Окт 2019, 02:34Pozdrav svima, bio sam aktivan na ovim forumima (BPB, PES-SERBIA, SERBIAN-fm) pre par godina. Sad mi skoro pade na pamet Football Manager, i evo vec tri dana iz kuce sam izasao samo da odem po cigare![]()
Zanimljivo da ovde ima nickova kojih se secam od pre 10ak godina![]()
Ehm, zavrsio srednju skolu. Pa onda faks i tako hahahaOrthodox пише: ↑04 Окт 2019, 02:45Cao druze. Sta si radio svih ovih 10 godina ako nisi pikao FMGrégory Coupet пише: ↑04 Окт 2019, 02:34Pozdrav svima, bio sam aktivan na ovim forumima (BPB, PES-SERBIA, SERBIAN-fm) pre par godina. Sad mi skoro pade na pamet Football Manager, i evo vec tri dana iz kuce sam izasao samo da odem po cigare![]()
Zanimljivo da ovde ima nickova kojih se secam od pre 10ak godina![]()
![]()
Dobrodosao nazad.
Cao druze.pjana пише: ↑21 Јун 2020, 15:32Pozdrav!
Nekad davno sam bio aktivan na forumu fm-serbia, pa ima tome mozda i 15 godina, ako ne i vise. Igrala su se razna online takmicenja, kako individualna tako i klanska. Odlican forum, dobri ljudi, zezanje i sve ostalo na nivou...pa od tih uspomena naletih ovdje da pitam je li ostao neko od te stare raje i dosao ovdje, ili je vecinom sad nova i mladja generacija preuzela kormilo balkanske fm scene?
Lijep pozdrav, uzivajte.