BUY FOOTBALL MANAGER 2018 - IGRA NIKAD NE PRESTAJE!

Serbian FM na dlanu

Serbian FM je najmasovniji portal posvećen Football Manager igri koji okuplja korisnike kako iz Srbije tako i iz zemalja iz okruženja,a i šire.
Kao prilično vremenski mlad sajt trudimo se da svim našim korisnicima priuštimo gostoprimstvo,ljubaznost i prijateljstvo kako bi se na našem forumu osećali što lepše.

Naša radionica nudi mnoštvo grafike i grafičkih dodataka za Vašu omiljenu igru,korisne taktike, članke i vodiče kroz FM (tutorijale),opise igrača i timova,ONLINE i Offline takmičenja koja pružaju nezaboravne avanture za sve korisnike.
Takođe, organizovana je istraživačka mreža (FM Research) za područije Srbije koja se sprovodi u saradnji sa glavnim saradnikom SI-a za Srbiju i Crnu Goru,gospodinom Dušanom Stamenkovićem.

Naš slogan - ''Igra nikad ne prestaje !'' nas kompletno opisuje. Otvoreni za svaku vrstu saradnje,pružamo mogućnost organizacije različitih projekata. Nudimo mogućnost saradnje sa svim tematski sličnim forumima.

Magija zvana Football Manager je ono što nas sve povezuje bez obzira na geografsku lokaciju,te nas mogu posetiti i korisnici iz inostranstva u delu foruma na Engleskom jeziku. Mi ipak ne priznajemo nikakve barijere i prepreke jer se nosimo mišlju da nas sve povezuje univerzalni jezik...jezik Football Manager-a.

U sklopu takmičenja na forumu za sve korisnike nudmo mogućnost učestvovanja i to u:

*ONLINE*
-Serbian FM Liga
-Fantasy Liga
-There Can Be Only One - kup
-Super Cup

*OFFLINE*
-Srpski menadzerski derbi
-Serbian National Head Coach
-Serbian FM fudbalski klub
-Become a Star
-World Total Domination - The Challenges
-SFM Jelen Super Liga
-Taktički izazovi


Serbian FM danas


Serbian FM je ONLINE od 24.oktobra 2010.godine. Počeli smo skromno sa pretpostavkom da možemo okupiti dostojnu ekipu ljudi koja će deliti iskustva vezano za Football Manager igru i svoje slobodno vreme upotpuniti ćaskanjem na forumu.

Za vrlo kratak period dobili smo ''epitet najbrže rastuće zajednice'' te nakon nešto manje od dve godine postojanja brojimo skoro 15000 ljudi,a po broju korisnika statistički gledano najaktivnija smo menadzerska zajednica / forum na prostoru balkana, a moguće i na celom prostoru jugoistočne Evrope!

Tokom 2012. godine, tačnije 25.septemba, Serbian FM je dobio najveće moguće priznanje od Sport Interactive kompanije koja je tvorac Football Manager igre. Postali smo STAR APRROVED FANSITE - što je najviši nivo saradnje ove kompanije sa nekim sajtom/forumom koji se bavi ovom tematikom.
U isto vreme, svake godine organizujemo prodaju igre po najpovoljnijoj ceni u svetu i sa zadovoljstvom konstatujemo da Srpska tj. ex SFRJ zajednica jača i napreduje iz godine u godinu zahvaljujući nama po broju korisnika koji koriste original FM.

Oformljen je admin tim koji je uvek na raspolaganju korisnicima na forumu,a kvalitet u svim segmentima foruma je postao prepoznatljiv i autentičan. Naš admin & mod tim je na raspolaganju korisnicima 24 h dnevno. Odlikuje nas originalnost, ambicioznost i ljubaznost.

U najkraćem mogućem pokušavamo da rešimo sve Vaše probleme, uvek ste pravovremeno informisani o svemu aktuelnom što se dogadja u svetu Football Manager-a, trudimo se da Vam priustimo najbolju moguću zabavu i što bolji užitak kroz razne FM dodatke koje zlaze iz naših radionica (grafičkih,taktičarskih,kritičarskih itd).

Trend konstantnog rasta broja korisnika praćen je učestalim povećanjem broja ONLINE menadzera tokom 24 časova te tako zakljucno sa danasnjim danom dolazimo do cifre od fenomenalnih 500 AKTIVNIH KORISNIKA ČIME JE SERBIAN FM DALEKO NAJAČI SAJT SA TEMATIKOM FM-A U OVOM DELU EVROPE !


Sve ovo je motiv više da nastavimo sa radom i inspiracija za dane koji dolaze...

Vaš Serbian FM

Očekujemo Vas prijatelji...

 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Mapa Foruma

Kodiranje: PatrykSpec | Web Dizajn: bokisha.net | Logo Dizajn: Markiz
Prijatelji: okcarlazar.net | serbianunderground.com | prodaja-nakita.rs | grobari.net | pes-serbia.com
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Deliti pod istim uslovima 3.0 Srbija.
Bojan Denić / izrada internet prezentacija
Portal | Pomoć | Uslovi korišćenja | Garancija privatnosti serbian-fm.net / Facebook serbian-fm.net / Twitter serbian-fm.net / RSS Feed

Copyright © 2010 - 2015 www.serbian-fm.net. Sva prava zadržana.