BUY FOOTBALL MANAGER 2018 - IGRA NIKAD NE PRESTAJE!

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela www.serbian-fm.net i svih njegovih delova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

- www.serbian-fm.net je forum Footbal Manager igre koji sadrži autorska dela u obliku vestiju, intervjua, recenzija, tekstova, patch-eva, skin (grafika), najava dogadjaja. Vi kao posetilac foruma imate pravo da ta dela čitate. Možete trećim licima distriburiati iste tekstove uz obavezno navođenje ka izvoru informacije tj. ka sajtu www.serbian-fm.net Nemate prava za komercionalnu upotrebu autorskih dela bez pisane saglasnosti autora teksta. Autori zadržavaju sva prava i intelektualno vlasništvo nad svojim delima.

- www.serbian-fm.net je neprofitan forum sem banera koji imaju za cilj plaćanje održavanja (hostovanje i slično) sajta i članarina na forumu je besplatna. Autorima se ne isplaćuje novčana ili druga naknada (mogu postojati izuzeci koji su stvar dogovora vlasnika sajta i autora) za objavljivanje njihovih dela, koje je na dobrovoljnoj i samoinicijativnoj osnovi.

- www.serbian-fm.net ne garantuje posetiocima ništa u vezi sa sajtom ili njegovim sadržajima, koji su ponuđeni "kakvi jesu" i bez izmene (kao izmena se ne računa pravopisno, tehničko, ili bilo koje drugo prilagođavanje teksta uz zadržavanje smisla teksta autora) od strane autora sajta. Autorima ćemo pružiti pomoć u eventualnim procesima koji se mogu pokrenuti pred domaćim i međunarodnim institucijama koji se brinu da se o poštovanju zakona o autorskom pravu/delu.

- www.serbian-fm.net poseduje forum na kome administracija sajta ne snosi odgovornost za sadržaje poruka koje su objavili drugi članovi foruma. Svi članovi foruma prihvataju pravilnik foruma koji je jasno istaknut na samom forumu. Administracija (vlasnici) zadržavaju pravo izmena pravilnika foruma uz istaknuto obaveštenje na samom forumu u delu predviđenom za pitanja u vezi portala i foruma. Administracija foruma zadržava pravo da odbije objavljivanje bilo kog dela sa (uglavnom će obrazloženje biti dostavljeno putem emaila koji je autor dela ostavio kao kontakt ili sa koga je poslao email) ili bez obrazloženja autoru dela.

- Administracija foruma www.serbian-fm.net će se truditi da sajt bude stalno pristupačan posetiocima, ali dostupnost ne garantujemo s obzirom na vreme potrebno za redovno održavanje, redizajn, moguće probleme sa hosting servisom, backup podataka, i druge moguće nepredviđene okolnosti. Administracija foruma nije odgovorna za eventualnu štetu koje bi mogli da nanesu sadržaji preuzeti sa foruma.

- www.serbian-fm.net ne sadrži i ne podržava bilo kakav ilegalni sadržaj (uključujući piratski softver, pornografiju, ilegalne aktivnosti, neodobreno korišćenje zakonom zabranjenih sadržaja, prevare bilo koje vrste i slično).

- www.serbian-fm.net se odriče bilo kakve odgovornosti po pitanju sajtova na koje je moguće pristupiti preko linkova unutar foruma ili indirektno navedenih.

- Korisnici foruma www.serbian-fm.net (posetioci/članovi/autori i ostali, tj. vi) se pristajanjem na ovaj ugovor o korišćenju odriču mogućnosti tužbe, potražnje, naplate i sličnog protiv sajta u bilo kom slučaju. Administracija foruma će pružiti svaku potrebu pomoć u vidu informacija koje od administratora sajta zatraže nadležni (pravosudni i policijski) organi.

- Forum www.serbian-fm.net zadržava pravo na izmenu ovog uslova u bilo kom trenutku bez najave.

 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Mapa Foruma

Kodiranje: PatrykSpec | Web Dizajn: bokisha.net | Logo Dizajn: Markiz
Prijatelji: okcarlazar.net | serbianunderground.com | prodaja-nakita.rs | grobari.net | pes-serbia.com
Ovo delo je licencirano pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Deliti pod istim uslovima 3.0 Srbija.
Bojan Denić / izrada internet prezentacija
Portal | Pomoć | Uslovi korišćenja | Garancija privatnosti serbian-fm.net / Facebook serbian-fm.net / Twitter serbian-fm.net / RSS Feed

Copyright © 2010 - 2015 www.serbian-fm.net. Sva prava zadržana.